Na een grondige externe audit door BSI Group is het ISO 27001 en NEN-7510 certificaat toegekend aan Detron ICT Beheer.

Hiermee toont Detron aan te voldoen aan de strenge criteria op het gebied van informatiebeveiliging en zorgprocessen.
De klanten van Detron ICT Beheer, die het technisch beheer aan ons hebben uitbesteed, verwachten een betrouwbare service, ook met betrekking tot de bescherming van informatie. Dit vormde de aanleiding voor Detron om een Information Security Management System op basis van de strenge criteria van de ISO 27001-norm op te zetten. De certificering garandeert dat Detron de waardevolle en vertrouwelijke gegevens van haar klanten beschermt.

Afdekken van bedrijfsrisico’s

Het ISO 27001 certificaat is een bewijs dat een organisatie voorzorgsmaatregelen heeft genomen om gevoelige informatie te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang en bewerking. Het certificaat wordt als een zeer belangrijke graadmeter voor het niveau van informatiebeveiliging gezien.

Verzekerd van optimale vertrouwelijkheid, integriteit en continuïteit

Rob Wijers, directeur bij Detron ICT Beheer: “Detron spant zich in om de omgevingen van klanten zorgvuldig te beheren. Zij zijn immers afhankelijk van de kwaliteit van onze dienstverlening. Met de certificering is de volgende stap gezet in onze professionalisering. Het bevestigt dat Detron de interne processen op orde heeft zodat wij onze klanten optimaal kunnen bedienen. Detron neemt de verantwoordelijkheid op het gebied van informatiebeveiliging bijzonder serieus. Dit zeggen wij niet alleen, maar tonen we nu met deze certificering ook aan.”