Platinum Partner

Audiocodes is een one-stop-shop, waar je alle componenten voor een traditionele maar ook moderne unified communications-oplossingen vindt. Van IP-analoog converters, media gateways and voice management apps tot alle benodigde randapparatuur voor Microsoft Teams (waaronder de nieuwste bureautelefoons, webcams, luidsprekers en video-vergadersystemen). Inmiddels is Detron op eigen kracht uitgegroeid tot Platinum Partner en zijn we een van de grootste Audiocodes-partners in Nederland.

Wat houdt het partnership precies in?

Met het Platinum-partnership bevestigt Audiocodes dat wij over alle benodigde kennis en kunde van het Audiocodes-portfolio beschikken en ons goed in kunnen leven in jouw uitdagingen als eindgebruiker. Onze (cloud) telefonie-klanten bedienen we met een groot aantal vanuit Detron gecertificeerde Audiocodes sales-medewerkers, consultants en engineers. Tot slot zijn we in 2018 gestart met de eerste blauwdrukken van onze provider onafhankelijke bellen met Teams oplossing: Detron Connect 365. Welke we vandaag de dag veelvuldig leveren aan klanten.

De voordelen van ons Audiocodes-partnership voor jou op een rij:

 • Compleet portfolio

  Van traditionele telefonie-componenten tot moderne UC- en A.I. oplossingen.

 • Toekomstbestendig

  Continuïteit, stabiliteit en toekomstvastheid van dienstverlening en producten.

 • Kennis en advies

  Diepgaande productkennis, hoogst gecertificeerde medewerkers en hoge klanttevredenheid.

 • Alleen het beste

  Altijd de beste dienstverlening aan je medewerkers.

Meer weten over Detron?

Wil je in contact komen met het Detron-team? Wij staan voor je klaar op onze kantoren. Liever bellen of mailen? Bel 088 44 60 000 of mail naar info@detron.nl.