Nerdio Partner

Een belangrijk onderdeel van de Digital Workspace is de cloud werkplek. Daarbij heb je de keuze uit een Private cloud (Detron Cloud), Public cloud (Microsoft Azure) of Hybride cloud. De invulling van de Public cloud doen we bij Detron met Windows Virtual Desktop (WVD). Het opbouwen en beheren van de werkplek vraagt om specifieke expertise, waarvoor we een partnership hebben met Nerdio.

Wat houdt het partnership precies in?

Nerdio is een Amerikaanse softwareontwikkelaar met een focus op Windows Virtual Desktop. WVD is een 100% op de Microsoft Azure Cloud gebaseerde oplossing, geoptimaliseerd voor het gebruik van Office 365-diensten, inclusief Microsoft Teams. Met Nerdio Manager voor WVD kunnen wij dit cruciale onderdeel van onze werkplekdienstverlening efficiënter bouwen, beheren en optimaliseren. Als partner krijgen we volop trainingen en zijn de lijnen met de supportafdeling kort. Dat is niet alleen prettig voor onze engineers, maar ook jij als eindklant bent zo verzekerd van een optimale werking van je digitale werkplekken.

Onze statussen

 • Nerdio Partner

  Detron is partner voor Windows Virtual Desktop op gebied van Cloud werkplek.

De voordelen van ons Nerdio-partnership voor jou op een rij:

 • Compleet portfolio

  Optimale levering, implementatie en beheer van Windows Virtual Desktop

 • Synergie

  Geoptimaliseerd voor het gebruik van Office 365-diensten, inclusief Microsoft Teams

 • Alleen het beste

  Altijd de beste dienstverlening aan je medewerkers

Meer weten over Detron?

Wil je in contact komen met het Detron-team? Wij staan voor je klaar op onze kantoren. Liever bellen of mailen? Bel 088 44 60 000 of mail naar info@detron.nl.