HelloID – geleverd via Tools4ever

Tools4ever is gespecialiseerd in het creëren van gebruiksvriendelijke, efficiënte en veilige Identity & Access Management (IAM) oplossingen. IAM, ook bekend als identiteits- en toegangsbeheer, omvat praktijken en technologieën die organisaties helpen bij het beheren en beveiligen van de toegang tot hun systemen, middelen en gegevens. HelloID is onderdeel van de Digitale werkplek. Detron werkt hiervoor samen met Tools4ever.

HelloID Modules

HelloID bestaat uit drie modules die flexibel kunnen worden in- of uitgeschakeld, afhankelijk van de behoeften op het gebied van gebruikers-, autorisatie- en toegangsbeheer.

Provisioning: hiermee wordt geautomatiseerd beheer van gebruikersaccounts en op rollen gebaseerd autorisatiebeheer mogelijk gemaakt via koppelingen tussen bron- en doelsystemen. Identity lifecycle processen (in-, door- en uitstroom) worden snel en foutloos uitgevoerd.

Service Automation: deze module biedt selfservice en gedelegeerde formulieren voor wijzigingen die niet op basis van een bronsysteem kunnen worden uitgevoerd. Verzoeken worden op uniforme en geautomatiseerde wijze afgehandeld zonder tussenkomst van een IT-servicedesk.

Access Management: hiermee wordt veilige en eenvoudige toegang tot applicaties en gegevens mogelijk gemaakt met behulp van één set inloggegevens, optionele meervoudige authenticatie en conform vooraf bepaalde en voorwaardelijke toegangsregels.

Tools4ever wordt gebruikt door meer dan 700 organisaties

De software van Tools4ever wordt gebruikt door meer dan 700 organisaties in Nederland, waaronder overheidsinstanties, zorgaanbieders, onderwijsinstellingen, zakelijke dienstverleners en industriële bedrijven. Het bedrijf investeert aanzienlijk in het certificeren en evalueren van zijn oplossingen.
Tools4ever is een Microsoft Gold Partner en is gecertificeerd volgens OpenID en ISO 27001. Daarnaast ondergaat de software meerdere keren per jaar audits door beveiligingsexperts van Deloitte om ervoor te zorgen dat de beveiliging op het hoogste niveau wordt gehandhaafd

Meer weten over Detron?

Wil je in contact komen met het Detron-team? Wij staan voor je klaar op onze kantoren. Liever bellen of mailen? Bel 088 44 60 000 of mail naar info@detron.nl.