Newsroom

Hoe verhoog je de productiviteit van jouw contact center-medewerkers?

Download jouw gratis exemplaar van dit e-book om insidertips te ontvangen waarmee je het contact center productiever kunt maken.

Lees verder

Meer weten? Neem contact op met Markus

Markus Vervoort, Manager Communication Solutions
T: 088 44 60 000
LinkedIn

Verbeter de productiviteit van jouw callcenter

Het succes van een contact center bestaat uit een diversiteit aan zaken. Er zijn meerdere variabelen die moeten aansluiten en veel van deze variabelen zijn weer afhankelijk van de doeltreffendheid van jouw medewerkers. Dit e-book biedt praktische tips, tools en methoden die je vandaag nog kunt invoeren om de productiviteit van medewerkers te verbeteren. Tips van leiders binnen de contact center-branche, praktische tips over personeels-productiviteit en psychologische principes om je te helpen jouw doelstellingen te bereiken.

Vul het formulier in en download het whitepaper

Download het whitepaper 'How to increase call center agent productivity'

A guide from Mitel


Taal

Engelstalig


Hoofdonderwerpen

  • Management verbeteren
  • Productiviteit verbeteren met de juiste tools
  • Processen stroomlijnen
  • Productiviteit van contact center-medewerkers verbeteren

Maak kennis met de Detron Digital Workspace

De oplossingen van Mitel zijn onderdeel van de Detron Digital Workspace, de alles-in-één werkplek ingericht voor de gebruiker. We werken vanuit de behoefte van jouw medewerkers en bieden daarom een werkplek op basis van een profiel. Het profiel creëren we op basis van de werkstijl. Een verkoper heeft tenslotte andere behoeften dan een manager of ict'er. De functionaliteiten van de werkplek worden opgebouwd op basis van de werkstijl, de benodigde middelen en gebruikersadoptie.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de Detron Digital Workspace en van Mitel? Bel dan naar 088 44 60 000 of vul dan het formulier in en wij bellen je graag terug: