Werkplekcoach WorkplaceBuddy

Het succes van de Detron Digital Workspace staat of valt grotendeels met adoptie: de bereidheid van medewerkers om optimaal gebruik te maken van hun digitale werkplek. Om hiervoor te zorgen, werken we met persona’s (werkstijlen). Elke werkstijl vraagt een andere inrichting van de digitale werkplek, selfservice portal, wijze van communiceren, trainen en werkplekondersteuning. WorkplaceBuddy kan hierbij van grote waarde zijn.

Geautomatiseerde interactieve chatbot

WorkplaceBuddy is een geautomatiseerde, interactieve chatbot met e-learning, die je medewerkers helpt met vragen bij het gebruik van de Digital Workspace. WorkplaceBuddy is geïntegreerd in Microsoft Teams en de interactie loopt via de chatfunctie. Je stelt eenvoudig je vraag en WorkplaceBuddy geeft gerichte antwoorden in tekst, vaak ondersteund met een kort filmpje. Door het gebruik wordt WorkplaceBuddy steeds slimmer. Als ze het antwoord (nog) niet weet, speelt ze de vraag door naar een (interne) key-medewerker. WorkplaceBuddy geeft inzicht in digitale vaardigheden van jouw organisatie. Hierop kun je vervolgens het aanbod van trainingen e.d. afstemmen.

WorkplaceBuddy geautomatiseerde interactieve chatbot

Aan de slag met WorkplaceBuddy

Aan de hand van een analyse én aan de hand van vragen die je stelt komt WorkplaceBuddy met een persoonlijk leerpad. Stel je bijvoorbeeld veel vragen over spreadsheets, dan doet WorkplaceBuddy je een individueel voorstel over het gebruik van Excel. Het niveau van de training wordt aangepast aan het kennisniveau van de medewerker. WorkplaceBuddy biedt bovendien heldere dashboards over het gebruik en het kennisniveau van je medewerker(s).

Aan de slag met WorkplaceBuddy

Wat heb je aan WorkplaceBuddy?

  • Snel en gemakkelijk een antwoord op je vragen
  • Meer zelfredzaamheid
  • 24/7 beschikbaar
  • Hoge medewerkerstevredenheid
  • Inzicht en ontwikkeling in het digitale kennisniveau van je medewerkers
  • Inzicht in de ontwikkeling van vaardigheden van je medewerkers

Detron in de Industriebranche

Detron levert technologie die aansluit op jouw bedrijf en processen. Met onze jarenlange ervaring kent Detron de Industriebranche door en door en weet wat er speelt. Dat praat en werkt wel zo makkelijk. Samen gaan we voor de beste oplossingen om jouw processen te ondersteunen en vooruit te helpen.

Het Detron team is helemaal thuis in communicatie- en werkplekoplossingen specifiek voor de industrie. Om het productieproces efficiënter te maken en een geoptimaliseerde werkplek te realiseren, door de gehele productieketen heen.

Meer over onze aanpak

Whitepaper: ‘De Detron Digital Workspace: alles wat je wilt weten’

Thuiswerken of werken op een andere locatie dan (uitsluitend) op kantoor is de afgelopen tijd de norm geworden; het nieuwe normaal. Maar wat komt er allemaal kijken bij het inrichten van een digital workspace? Wat zijn de voor- en nadelen? En waar moet je allemaal op letten?

Download hier het gratis whitepaper ‘De Detron Digital Workspace: alles wat je wilt weten’:

Download het whitepaper