Detron biedt als Apple Authorised Reseller IT & Telecom oplossingen die helpen bij de ondersteuning van Apple producten in de volledige keten.

Een krachtige samenwerking

Apple producten zijn gebruiksvriendelijk en werken intuïtief. Het zijn producten die je makkelijk inzet om beter te communiceren en samen te werken. Als Apple Authorised Reseller begeleidt en ontzorgt Detron je bij de inzet van Apple binnen jouw bedrijf.

IT en Telecom moet altijd voor je werken en bijdragen aan het primaire bedrijfsproces. Als Apple Authorised Reseller haal je met Detron een krachtige samenwerking aan boord die je ondersteunt in de volledige keten. Van oriëntatie naar aanschaf en van financiering tot aan implementatie en beheer. Wij bieden IT en telecommunicatie oplossingen voor onder andere de zorg, industrie, overheid en zakelijke dienstverlening.

De voordelen

 • Training en opleidingen

  Exclusieve trainingen van Apple en toegang tot de kennisbank.

  Lees verder
 • Financiering

  Interessante opties met Apple Financial Services (AFS).

  Lees verder
 • Kennis & ervaring

  Detron heeft ruime kennis van het totale Apple portfolio.

  Lees verder

Apple Authorised Reseller

Detron heeft de Apple Authorised Reseller status en krijgt daarmee exclusieve trainingen van Apple en toegang tot de kennisbank. Hierdoor is onze kennis altijd up-to-date. Door deze status ben je verzekerd van de hoge standaard die Apple stelt aan haar partners. Detron heeft deze status opnieuw weten te verlengen. Daarnaast is de samenwerking met Apple recent uitgebreid met Mac devices.

Apple Financial Services

Naast de hardware die wij kunnen leveren, bieden we de mogelijkheid om de hardware middels Apple Financial Services (AFS) te verwerken in een leaseconstructie. Hierin is het mogelijk om bijvoorbeeld ook de uitrol en configuratiekosten op te nemen. Zo ben je voor een vast laag bedrag per maand altijd verzekerd van de nieuwste Apple technologie zonder eenmalige up-front investeringen. Daarnaast wordt de hoge restwaarde van Apple producten direct vooraf in de leaseprijs verwerkt/verrekend. Dit zorgt voor een lagere TCO, waarmee je toch altijd bent verzekerd van een device met de laatste up-to-date technologie.

Ervaren partner

Naast de jarenlange ervaring met (complexe) IT en telefonie implementatie en beheerprojecten, heeft Detron ruime kennis van het totale Apple portfolio. Deze combinatie maakt Detron een uitstekende partner in het begeleiden en adviseren rondom de inzet en werking van Apple devices. Hierbij kijken we onder andere naar:

 • De volwassenheid van jouw digitale organisatie
 • De aanwezigheid van de juiste randvoorwaarden. Denk hierbij aan (WiFi)-connectiviteit, publieke infrastructuur, licencering en capaciteit (o.a. storage en back-up)
 • Adoptie en roadmap mogelijkheden voor, tijdens en na de uitgifte

Implementatie en adoptie middels
Apple Business Manager

Detron beschikt over meerdere Apple gecertificeerde specialisten die dagelijks klanten ondersteunen met Apple vraagstukken. In veel gevallen fungeren zij als eerste aanspreekpunt voor beheerders en eindgebruikers.

Om tot de beste gebruikerservaring te komen, kiest Detron voor de inzet van Apple Business Manager. Dit helpt ons het beheer en de configuratie van Apple devices eenvoudig in te regelen. Op een zeer snelle en gebruiksvriendelijke manier maken we een device werkend voor de eindgebruiker. Denk hierbij aan persoonlijke uitgifte inclusief Q&A over de werking van het device en de bijbehorende software tot aan video support op afstand bij trouble shooting en vragen. Daarnaast krijgt iedereen toegang tot de tools die hij of zij nodig heeft om het werk op een prettige en veilige manier uit kan voeren. Apple Business Manager is de webportal waarmee je gebruikers eenvoudig kunt ondersteunen in het veilig in gebruik nemen van devices i.c.m. MDM. Zo geef je gebruikers gemakkelijk toegang tot de verschillende Apple diensten, meld je devices aan en bepaal je welke apps er gedistribueerd worden. En dat allemaal vanaf één plek.

 • Devices

  Meld devices aan voor automatische configuratie via MDM. Stroomlijn het configuratieproces voor werknemers en pas het aan.

 • Content

  Koop eenvoudig apps en boeken voor werknemers. En distribueer nu ook apps op maat binnen je organisatie.

 • Gebruikers

  Maak beheerde Apple ID’s aan voor werknemers en wijs rechten toe aan gebruikers binnen het IT‑team.

Volledige ontzorging voor de werkplek

Middels onze eigen Detron Digital Workspace zijn we in staat om samen met Apple de voorzien in ontzorging van de gehele werkplek. Zowel Mac, iPad als iPhone zijn hierin opgenomen. Onze digitale werkplek biedt de mogelijkheid om levering, monitoring, beheer en financiering als Single point of Contact te leveren.

Neem contact met ons op

Meer weten?

Wil je meer weten over Apple en wat het kan betekenen voor jouw organisatie? Neem dan contact op met Bas van den Nieuwenhuizen en wij helpen je graag verder.