‘s-Hertogenbosch, 1 februari 2012 – Kender Thijssen en Finntax, beide onderdeel van de Detron ICT&Telecom Groep, opereren vanaf vandaag onder de naam Detron.

Kender Thijssen heet voortaan Detron ICT Solutions. Het Brabantse Finntax gaat verder als Detron Telecom Solutions. Detron wil met deze stap als één organisatie de zakelijke markt op het gebied van ICT en Telecom bedienen.

Samen met de naamsverandering is de huisstijl aangepakt zodat Detron herkenbaarder wordt in de markt. EspritXB, ook onderdeel van Detron, sluit daarbij aan en gebruikt als onafhankelijke telecom operator weer haar oude naam Esprit Telecom.

George Banken, CEO van Detron ICT & Telecom Groep: “Na het succes van de afgelopen jaren waarin we een toenemende winstgevendheid en groei hebben laten zien, zetten we nu de volgende stap. Onze klanten vragen om integratie van ICT diensten en door onze bedrijven nog dichter bij elkaar te brengen zijn we als geen ander in staat het MKB volledig te bedienen op het gebied van ICT en telecom. We zijn er trots op de bekendheid van Detron nu ook actief in de markt te kunnen gaan gebruiken.”