Thema's

Tijdelijke capaciteit

Tijdelijk een IT-consultant nodig? Bijvoorbeeld voor de implementatie van office 365? Of je nu op zoek bent naar tijdelijke IT-consultants of een projectleider die de verantwoordelijkheid overneemt: Detron helpt.

Een project dat te mooi is om te laten lopen, ook al heb je er eigenlijk niet voldoende capaciteit voor. Als ondernemers onder elkaar herkennen wij dat natuurlijk. Geen zorgen, samen met Detron kom je er altijd uit. Wij hebben ervaren consultants en ICT-specialisten voor je beschikbaar om systemen te ontwikkelen, bouwen, aan te passen en te beheren. Zodat je elke uitdaging – hoe complex of omvangrijk ook – waarmaakt.

Direct aan de slag

Door tijdelijke capaciteit in te huren, kun je met gemak de afgesproken deadlines halen. Maar tijdelijke ICT-specialisten helpen je ook bij het oplossen van specifieke ICT-vraagstukken. Een belangrijk voordeel van onze ervaren ICT’ers en consultants, is dat ze meteen voor je aan de slag gaan. Geen inwerkperiode, contractbesprekingen of opleidingstrajecten, maar direct rendabel. Naast het inhuren van kennis en capaciteit, is Detron ook je partner voor het huren van alle denkbare hardware.

Samen met Detron

De juiste mensen en middelen voor je ICT-projecten, vind je bij Detron. Je weet vooraf precies waar je aan toe bent en je beperkt de vaste kosten van je organisatie. Bovendien kun je ondernemen en groeien zo hard je zelf wilt. Want samen met Detron ben je maximaal schaalbaar.

 

Wil je meer informatie?

Wil je weten hoe Detron kan helpen met tijdelijke specialisten en middelen? Laat het ons weten via onderstaand formulier.

Neem contact op met Detron