Thema's

Verbeteren ROI

Een beter rendement op je ICT-investeringen. Dat begint met inzicht en overzicht. Pas als je precies weet wat je hebt, kun je doordachte keuzes maken.

Hoe moet je de ICT van je organisatie in financieel opzicht zien? Als investering of als kostenpost? Bij Detron zeggen we dat het allebei mogelijk is. Het is maar net waar je voor kiest. Wil je ICT op de balans? Of heb je liever flexibele ICT-kosten, die eenvoudig meebewegen met de omvang van je organisatie. Wat je ook kiest, het begint altijd met inzicht en overzicht.

ICT die bij je past


Als we de kostenstructuur van je ICT maximaal inzichtelijk maken, is het een stuk eenvoudiger om de juiste keuzes te maken. Om on-premise en cloud-oplossingen te vergelijken. Om vaste kosten flexibel te maken. Om overbodige licenties de deur uit te doen. En om de ICT van je organisatie naadloos af te stemmen op de financiële mogelijkheden en de wensen van de gebruikers.

Samen met Detron

Samen met de specialisten van Detron kom je tot de beste oplossingen voor de organisatie van je ICT. Oplossingen die zorgen voor een langere levensduur van je systemen en componenten. Of oplossingen juist, waarin je amper nog zelf hoeft te investeren. Wat het ook wordt, samen zorgen we een optimaal rendement op je ICT en voor een heldere kostenstructuur.

 

Wil je meer informatie?

Wil je weten hoe Detron kan helpen met optimaal rendement op je ICT? Laat het ons weten via onderstaand formulier.

Neem contact op met Detron