Organisaties, groot of klein, komen er allemaal achter hoe chatbots kunnen helpen geld te besparen, nieuwe kansen voor omzet te realiseren en beter contact te maken met klanten. Ontdek hier de 5 redenen waarom jouw organisatie chatbots nodig heeft!

Download het whitepaper

Chatbots zijn duidelijk de nieuwe, essentiële tool voor contact centers. Onderzoek toont aan dat de meeste klanten de voorkeur geven aan een chatbot boven een persoon bij hun interacties met een organisatie. En al binnen het eerste jaar na implementatie kan een chatbot financiële voordelen en een verhoging in omzet realiseren.

In dit e-book van Mitel zal je ontdekken waarom chatbots in opkomst zijn en hoe je een chatbot in jouw organisatie kunt invoeren.

 • Wereldwijde 24/7 dekking.
 • Geavanceerde technologie benutten zonder veel tijd en inspanning.
 • Tegemoetkomen aan de communicatiewensen van klanten.
 • De klantervaring continu verbeteren.
 • Jouw merk versterken.

  Download het Mitel whitepaper '5 redenen waarom jouw organisatie chatbots nodig heeft'

  Vul onderstaande velden in en je ontvangt het whitepaper binnen enkele minuten in jouw mailbox:

  Maak kennis met de Detron Digital Workspace

  De oplossingen van Mitel zijn onderdeel van de Detron Digital Workspace, de alles-in-één werkplek ingericht voor de gebruiker. We werken vanuit de behoefte van jouw medewerkers en bieden daarom een werkplek op basis van een profiel. Het profiel creëren we op basis van de werkstijl. Een verkoper heeft tenslotte andere behoeften dan een manager of ict’er. De functionaliteiten van de werkplek worden opgebouwd op basis van de werkstijl, de benodigde middelen en gebruikersadoptie.

  Wil je meer weten over de mogelijkheden van de Detron Digital Workspace en van Mitel? Bel dan naar 088 44 60 000 of vul dan het formulier in en wij bellen je graag terug: