Bij een efficiënte thuiswerkplek hoort meer dan alleen een scherm. Met de juiste devices en oplossingen werk je slimmer samen. Wij lichten graag de voordelen van de meest populaire randapparatuur van dit moment toe.

Communiceren

Handsfree bellen, een gesprek dempen en weer inschakelen, maar ook efficiënter samenwerken in Microsoft Teams via chat, vergaderen, bellen en video. Een goede headset of vergadertoestel helpt je hierbij. De headsets en speakerphones die wij in onze webshop verkopen, werken direct met 10.000 traditionele bureautelefoons. Ze zijn toekomstbestendig en compatibel met alle softphones en webclients, zoals Skype for Business, Microsoft Teams of Mitel teams. Wij lichten graag de meest populaire randapparatuur van dit moment toe.

Bedrade headsets

Een bekabelde hoofdtelefoon biedt vele voordelen:

  • Geweldige geluidskwaliteit: bedrade hoofdtelefoons leveren vaak een uitstekende geluidskwaliteit.
  • Geen batterijen nodig: in tegenstelling tot een draadloze hoofdtelefoon heeft een bedrade hoofdtelefoon geen batterijen of accu nodig.
  • Eenvoudig te gebruiken: sluit je draadloze hoofdtelefoon aan op de audio-aansluiting en je kunt hem direct gebruiken.
Bezoek onze webshop

Draadloze headsets Bluetooth

Liever rondlopen terwijl je aan het bellen bent? Draadloze headsets werken op bluetooth waardoor je tijdens het bellen tegelijkertijd een kop koffie kunt halen. Draadloze hoofdtelefoons bieden de volgende voordelen:

  • Geen kabels: draadloze hoofdtelefoons garanderen dat je je nooit zorgen hoeft te maken over kabels die in de weg zitten.
  • Bluetooth-compatibiliteit: sluit je draadloze hoofdtelefoon snel en moeiteloos aan op een Bluetooth-apparaat.
  • Meer comfort: Omdat draadloze hoofdtelefoons geen kabels hebben, zijn ze vaak comfortabeler om te dragen dan hun bedrade tegenhangers.
Bezoek onze webshop

Vergadertoestellen

Conferentietelefoons hebben het voordeel dat ze specifiek geschikt zijn voor een groep mensen in dezelfde ruimte (op 1,5 meter) die samen of om de beurt spreken. Dit zorgt voor een betere vergaderervaring! 

Bezoek onze webshop

Camera’s

Nu we de komende tijd onze afspraken voornamelijk digitaal moeten doen, is het fijn om elkaar toch goed te kunnen zien. Door remote werken kunnen medewerkers zich geïsoleerd voelen, maar door het gebruik van webcams is het toch mogelijk om dagelijks te vergaderen. Door middel van videoconferencing kunnen experts van over de hele wereld samenwerken aan een project en een real-time brainstormsessie houden.

Bezoek onze webshop

Meer weten?

Wij denken graag met je mee! Neem contact op met Detron en wij helpen je graag verder!