EPOS is een fabrikant van high-end audio en video oplossingen. EPOS is ontstaan uit de voormalige succesvolle joint venture tussen audiospecialist Sennheiser en de wereldwijd toonaangevende hoortechnologiegroep Demant.

Ervaar het gemak en verhoog productiviteit met EPOS

EPOS onderscheidt zich door middel van hoogwaardige audio waarin hun BrainAdapt technologie is verweven. Deze technologie is gericht op het beter kunnen focussen en daardoor productiever zijn tijdens de werkdag. Ook is EPOS Certified Microsoft partner, wat zorgt voor een naadloze integratie met Microsoft Teams.

EPOS IMPACT 1000-serie

Op het vlak van headsets heeft EPOS recent de Impact 1000 series gelanceerd, welke is ontwikkeld voor de nieuwe open kantooromgevingen. De oorkussens en Adaptive ANC zorgen voor het goed kunnen afzonderen van omgevingsgeluiden. De microfoon met toonaangevende voice pickup zorgt voor een kraakheldere spraakoverdracht naar de andere kant van de lijn.

De belangrijkste eigenschappen

 • Zit de hele dag prettig

  Dankzij het lichte ontwerp en de zachte, ademende oorkussens en hoofdbandvulling zit de headset hele werkdag prettig.

 • Bescherm uw hersenen in het open kantoor

  De hybride adaptieve ANC onderdrukt geluiden en helpt uw hersenen zich te concentreren - zelfs in hectische open kantoren.

 • Toonaangevende spraakopname voor doelgerichte gesprekken

  Dankzij de adaptieve microfoontechnologie van EPOS AI™ komt uw boodschap altijd duidelijk over.

 • De nieuwe marktnorm voor headsets voor open kantoren

  Ervaar een superieure headset voor open kantoren, met superbreedband en stereogeluid. Voldoet aan de vereisten van Microsoft Teams Open Office.

 • Ervaar daadwerkelijk gemak

  Met de draadloze oplaadstandaard en de slimme eigenschappen laat de headset zich intuïtief en probleemloos gebruiken.

Neem contact met ons op

EPOS EXPAND Vision 5 + Control

Binnen het video portfolio heeft EPOS de EXPAND Vision 5 toegevoegd. Met deze complete Microsoft Teams gecertificeerde oplossing is een vergaderruimte helemaal klaar voor het hybride vergaderen. Om jou voordelig kennis te laten maken met deze oplossing is het mogelijk om jouw eerste EPOS meeting room tegen een zeer scherpe prijs aan te schaffen.

EPOS EXPAND Vision 5 bundel

Alles-in-één video collaboration

Breng videoconferenties naar een nieuw niveau met de EXPAND Vision 5 Bundle voor kleine en middelgrote vergaderruimtes. Ervaar een alles-in-één video- en samenwerkingsbalk ontworpen met unieke algoritmen en akoestiek die de hersenen helpen oriënteren en concentreren. Kom dichter bij externe collega’s dankzij haarscherpe video en uitstekend geluid. Beheer vergaderingen eenvoudig met de intuïtieve EXPAND Control vergadercontroller/zaalplanner.

Belangrijkste kenmerken

 • Alles-in-één oplossing
 • Gecertificeerde oplossing
 • Eenvoudige setup
 • Gemakkelijk te onderhouden
 • Intelligente camera oplossing
Van €3.199,- Voor €1.600,-*

Neem contact met ons op

*Prijzen zijn excl. btw en deze actie loopt tot en met 31 december 2023

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie of heb je interesse in een demo? Neem dan contact op met jouw account- of servicemanager of bel naar 088 44 60 000 en we helpen je graag verder.