Afgelopen week is Detron Zetacom door Odido in het zonnetje gezet tijdens de Odido Partner Award Show.  Wij zijn hierbij uitgeroepen tot één van de meest succesvolle Business Partners van 2023. Tijdens de jaarlijkse uitreiking heeft Detron de categorie ‘Case van het Jaar 2023’ in ontvangst mogen nemen.

We bedanken alle collega’s die hier iedere dag weer hard werken om succesvol te zijn. Het is daarom een prachtige erkenning om Case van het Jaar 2023 van Odido in ontvangst te mogen nemen. Ook danken we Odido voor de fijne samenwerking die we al jaren met elkaar hebben. 

Odido zakelijk

Met Odido’s krachtige netwerk kunnen jij en je collega’s bouwen op een razendsnelle, stabiele verbinding. Bij een betrouwbare provider die je verbindt met de mogelijkheden van morgen, via de technologie van nu. Of het nou gaat om supersnel 5G internet voor je eenmanszaak, glasvezel op al je locaties of altijd en overal bereikbaar zijn via ons mobiele netwerk.

Over Detron Zetacom Groep

Detron Zetacom is dé onafhankelijke IT- & telecom-partner voor de zorg, industrie, overheid en zakelijke markt. Detron Zetacom focust op de digitale werkplek, communicatieoplossingen én digitale zorgoplossingen. Detron Zetacom helpt organisaties om werkprocessen, bereikbaarheid en samenwerking te verbeteren met slimme technologie. Er werken ruim 600 medewerkers vanuit acht locaties in Nederland.