Iedereen die wel eens betrokken is geweest bij het toepassen van een organisatie breed beleid voor e-mailhandtekeningen weet dat dit een frustrerende en repetitieve taak is. Wat eenvoudig zou moeten zijn, kan toch onredelijk veel tijd in beslag nemen. Reden voor Detron om haar digitale werkplek uit te breiden met een Signature Manager.

Hoe werkt de Signature Manager

De Signature Manager voegt handtekeningen toe aan alle verzonden e-mails via Microsoft Azure. Dat betekent dat handtekeningen worden toegevoegd aan e-mails die vanaf elk apparaat worden verzonden, inclusief smartphones en tablets. Het maakt ook eenvoudig beheer mogelijk van specifieke elementen voor e-mailhandtekeningen, zoals reclamebanners, evenementenbanners, feestdagenbanners, pictogrammen voor sociale media en juridische disclaimers.

De contactgegevens van gebruikers worden rechtstreeks uit Azure Active Directory gehaald en samengevoegd in een e-mailhandtekening die je maakt via de handtekeningeditor. Je bent met een Signature Manager dus niet afhankelijk van specifieke e-mailclients zoals Outlook, en ook niet van je eindgebruikers om bedrijfshandtekeningen tijdig bij te werken. Hierdoor zijn alle e-mailhandtekeningen die gebruikt worden uniform over uw hele organisatie.

De voordelen van een Signature Manager

  • Geef elke e-mail een professionele uitstraling.
  • Gebruik e-mailhandtekeningen om belangrijke boodschappen over te brengen aan je publiek.
  • Geef de juiste personen de bevoegdheid om e-mailhandtekeningen voor je organisatie te beheren.
  • Verminder de administratieve rompslomp die komt kijken bij het onderhouden van sjablonen voor handtekeningen.
  • Vereenvoudig het bijwerken van e-mailhandtekeningen voor alle gebruikers zodat dit hun tijd bespaard.
  • Gebruik e-mailhandtekeningen als een nieuw marketingcommunicatiekanaal voor je organisatie.
  • Voeg meerdere e-mailhandtekeningen toe zodat eindgebruikers hiertussen kunnen kiezen, bijvoorbeeld één met en één zonder mobiele telefoonnummer.
  • De Signature Manager van de Detron Digital Workspace staat volledig in de cloud. Ook het beheer van e-mailhandtekeningen wordt gedaan in de cloud.

Wij helpen je graag

Wil jij je Detron Digital Workspace uitbreiden met de Signature Manager? Vul het contactformulier in en dan nemen we na 1 augustus contact met je op.

Benieuwd naar wat de Detron Digital Workspace kan betekenen voor jouw organisatie? Download hier het gratis whitepaper ‘De Detron Digital Workspace: alles wat je wilt weten’:

Download de Digital Workspace whitepaper