Wist je dat je met de Detron Digitale Werkplek ook gebruik kunt maken van cloud printing? Het voordeel van onze cloud printing oplossing is dat je geen printservers meer nodig hebt. En er zijn nog veel meer redenen om voor cloud printing te kiezen in jouw digitale werkplek. Ontdek alle voordelen van cloud printing.

Het gemak van cloud printing

Cloud printing in de Detron Digitale Werkplek vervangt je huidige print-infrastructuur terwijl je je huidige printers gewoon kunt blijven gebruiken. Cloud printing is standaard voorzien van smartphone authenticatie voor het ophalen van afdrukken. Liever geen authenticatie met de smartphone? Kies dan voor een pasje, code of bluetooth functionaliteit.

De voordelen van cloud printing

  • Serverloze architectuur. Elimineer printservers en creëer een veilige, cloud beheerde printinfrastructuur.
  • Ondersteunt alle netwerkprinters. Onafhankelijke en multi-vendor ondersteuning. Print naar elke printer vanaf elk apparaat.
  • Single sign-on en beveiligde toegang via Microsoft Azure AD.
  • Snelle implementatie met Microsoft Endpoint Manager.
  • Kostenverlaging met 50% of meer. Aanzienlijk minder on-premises infrastructuurkosten, services, ondersteuning en onderhoudskosten.
  • Vastleggen en workflow. Lever gescande documenten vanaf printer of telefoon naar veelgebruikte workflowbestemmingen zoals e-mail, OneDrive en SharePoint Online.
  • Beveiligd afdrukken en mobiel afdrukken. Documenten worden vrijgeven vanaf telefoons, tablets en de webbrowser van computers.

Meer weten?

Wil je jouw Detron Digitale Werkplek ook uitbreiden met cloud printing of meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan contact op met jouw account- of servicemanager of bel naar 088 44 60 000 en we helpen je graag verder.

Whitepaper: ‘De Detron Digital Workspace: alles wat je wilt weten’

Thuiswerken of werken op een andere locatie dan (uitsluitend) op kantoor is de afgelopen tijd de norm geworden; het nieuwe normaal. Maar wat komt er allemaal kijken bij het inrichten van een digital workspace? Wat zijn de voor- en nadelen? En waar moet je allemaal op letten?

Download hier het gratis whitepaper ‘De Detron Digital Workspace: alles wat je wilt weten’:

Download de Digital Workspace whitepaper