Afgelopen woensdag zijn wij door Vodafone Business tijdens de Business Partner of the Year awards uitgeroepen tot één van de meest succesvolle Business Partners van 2023. Tijdens de jaarlijkse uitreiking heeft Detron de categorie ‘Strategic Partner of the Year’ in ontvangst mogen nemen.

De Detron Zetacom Groep is al ruim 25 jaar partner van Vodafone. Door de jarenlange, succesvolle samenwerking en het complete portfolio van Vodafone kunnen klanten optimaal bediend worden. De Strategic Partner of the Year award is dan ook een prachtige erkenning en past mooi in het rijtje van de eerder gewonnen awards. Uiteraard zijn we erg trots op alle collega’s die hier dagelijks hard voor werken.

Over Detron Zetacom Groep

Detron Zetacom is dé onafhankelijke IT- & telecom-partner voor de zorg, industrie, overheid en zakelijke markt. Detron Zetacom focust op de digitale werkplek, communicatieoplossingen én digitale zorgoplossingen. Detron Zetacom helpt organisaties om werkprocessen, bereikbaarheid en samenwerking te verbeteren met slimme technologie. Er werken ruim 600 medewerkers vanuit acht locaties in Nederland.