Onze aanpak

Investeren in een digitale werkplek, met alle bijbehorende diensten en werkplek- en communicatiemiddelen, dat doe je niet zomaar. Natuurlijk, je ziet de voordelen ervan, je wilt beter samenwerken, efficiënter werken en de productiviteit laten stijgen. Maar je wilt ook de zekerheid dat het veilig is en dat je medewerkers er gebruik van maken. Die zekerheid geven we je bij Detron!

Consultancy vooraf

Als je kiest voor de Digital Workspace, willen we vooraf precies weten wat je wensen zijn. Daarom ga je met onze consultants om de tafel. We beginnen met het nauwkeurig inventariseren van de behoefte van de zorgprofessionals, zorgteams en organisatie. Onze diensten moeten immers daadwerkelijk gaan bijdragen aan je zorg- en organisatiedoelstellingen. Samen met onze adoptieconsultants bekijken we wat de best mogelijke migratie-aanpak is en hoe we de gebruikersadoptie maximaliseren.

Gebruikersadoptie

Wist je dat zorgmedewerkers het bijbenen van ICT-kennis als een grote uitdaging ervaren? In de zorg zien wij tussen zorgprofessionals een grote diversiteit in digitale vaardigheden. Zodra de Digital Workspace geïmplementeerd en operationeel is, helpen we je met de gebruikersadoptie. We laten de implementatie en migratie geruisloos verlopen en doen er alles aan om jouw zorgprofessionals er optimaal mee te laten werken. Dat is nodig, omdat de Digital Workspace een nieuwe manier van werken en communiceren met zich mee kan brengen. Door je zorgprofessionals van begin af aan te betrekken, zien ze de voordelen en het gemak van de digitale werkplek en gaan ze graag mee werken.

Waarom adoptie zo belangrijk is?

Als ICT-dienstverlener brengen we clouds, applicaties, functionaliteiten en oplossingen samen in een uniforme werkplekervaring. Wij willen dat iedere medewerker de juiste mogelijkheden krijgt om efficiënt en veilig samen te werken. Daarom kijken we heel goed naar de werkstijl van je jouw zorgprofessionals. Elke werkstijl vraagt om een andere inrichting van de digitale werkplek, selfservice portal, wijze van communiceren, trainen, werkplekondersteuning én adoptie-aanpak. Bij Detron zorgen we ervoor dat de Digital Workspace hier naadloos op aansluit.

Samen met WorkplaceBuddy

  • Detron heeft adoptie als onderdeel van haar dienstverlening geïntegreerd in haar activiteiten. Omdat adoptie zo belangrijk is en per gebruiker kan verschillen, maken we naast onze servicedesk gebruik van een intelligente, digitale workspace coach: WorkplaceBuddy.

Ontmoet Foxy

Is de Detron Digital Workspace iets voor jouw organisatie? Doe de test!

Investeren in een digitale werkplek, met alle bijbehorende diensten en werkplek- en communicatiemiddelen, dat doe je niet zomaar. Natuurlijk, je ziet de voordelen ervan, je wilt beter samenwerken, efficiënter werken en de productiviteit laten stijgen. Maar wat is de beste oplossing voor jouw organisatie?

Beantwoord nu 7 vragen en ontdek of de Detron Digital Workspace past bij jouw organisatie!

Doe de test

Detron in de zorg

Detron levert zorgtechnologie die aansluit op jouw zorgorganisatie en processen. Met onze jarenlange ervaring kent Detron de zorg door en door en weet wat er speelt. Dat praat en werkt wel zo makkelijk. Samen gaan we voor de beste oplossingen om je zorgorganisatie te ondersteunen en vooruit te helpen. Het Detron Zorgteam is helemaal thuis in

communicatie- en werkplekoplossingen specifiek voor de zorg. Om het zorgproces efficiënter te maken en een zorginfrastructuur te realiseren, waar alle ketenpartijen gebruik van maken. Zorginstellingen, professionals, mantelzorgers, woningbouwverenigingen, wijkalarmeringen en natuurlijk de cliënten zelf.