Werkplekcoach WorkplaceBuddy

Wist je dat zorgmedewerkers het bijbenen van ICT-kennis als een grote uitdaging ervaren? In de zorg zien wij tussen zorgprofessionals een grote diversiteit in digitale vaardigheden. Het succes van de Detron Digital Workspace staat of valt grotendeels met adoptie: de bereidheid van zorgprofessionals om optimaal gebruik te maken van hun digitale werkplek. Om hiervoor te zorgen, werken we met persona’s (werkstijlen). Elke werkstijl vraagt een andere inrichting van de digitale werkplek, selfservice portal, wijze van communiceren, trainen en werkplekondersteuning. WorkplaceBuddy is hierbij van grote waarde. Daarnaast is WorkplaceBuddy ook te voeden met eigen content van zorgprocesondersteuning. Denk hierbij aan e-learning video’s.

Geautomatiseerde interactieve chatbot

WorkplaceBuddy is een geautomatiseerde, interactieve chatbot met e-learning, die zorgprofessionals helpt met vragen bij het gebruik van de Digital Workspace. WorkplaceBuddy is geïntegreerd in Microsoft Teams en de interactie loopt via de chatfunctie. Je stelt eenvoudig je vraag en WorkplaceBuddy geeft gerichte antwoorden in tekst, vaak ondersteund met een kort filmpje. Door het gebruik Machine Learning wordt WorkplaceBuddy steeds slimmer, sneller en vollediger. Als ze het antwoord (nog) niet weet, speelt ze de vraag door naar een (interne) key-medewerker. WorkplaceBuddy geeft inzicht in digitale vaardigheden van jouw zorgorganisatie. Hierop kun je vervolgens het aanbod van trainingen e.d. afstemmen.

WorkplaceBuddy geautomatiseerde interactieve chatbot

Aan de slag met WorkplaceBuddy

Aan de hand van een analyse aan de hand van vragen die je stelt komt WorkplaceBuddy met een persoonlijk leerpad. Stel je bijvoorbeeld veel vragen over het sturen van een e-mail, dan doet WorkplaceBuddy je een individueel voorstel over het gebruik van Outlook. Het niveau van de training wordt aangepast aan het kennisniveau van de medewerker. WorkplaceBuddy biedt bovendien heldere dashboards over het gebruik en het kennisniveau van je zorgmedewerker(s). Daarnaast kun je als zorgorganisatie ook eigen content toevoegen. Denk hierbij aan het toevoegen van instructievideo’s rondom zorgalarmeringsopvolging of wondbehandeling. Dit maakt WorkplaceBuddy een buddy op maat, óók voor de dagelijkse zorgprocessen.

Aan de slag met WorkplaceBuddy

Wat heb je aan WorkplaceBuddy?

  • Snel en gemakkelijk een antwoord op je vragen
  • Meer zelfredzaamheid
  • 24/7 beschikbaar
  • Hoge medewerkerstevredenheid
  • Inzicht en ontwikkeling in het digitale kennisniveau van zorgprofessionals
  • Inzicht in de ontwikkeling van vaardigheden van zorgprofessionals

Detron in de zorg

Detron levert zorgtechnologie die aansluit op jouw zorgorganisatie en processen. Met onze jarenlange ervaring kent Detron de zorg door en door en weet wat er speelt. Dat praat en werkt wel zo makkelijk. Samen gaan we voor de beste oplossingen om je zorgorganisatie te ondersteunen en vooruit te helpen. Het Detron Zorgteam is helemaal thuis in

communicatie- en werkplekoplossingen specifiek voor de zorg. Om het zorgproces efficiënter te maken en een zorginfrastructuur te realiseren, waar alle ketenpartijen gebruik van maken. Zorginstellingen, professionals, mantelzorgers, woningbouwverenigingen, wijkalarmeringen en natuurlijk de cliënten zelf.

Meer over onze aanpak

Whitepaper: ‘De Detron Digital Workspace voor de zorg: alles wat je wilt weten’

Als zorginstelling sta je voor vele uitdagingen. Vergrijzing van de bevolking en daarmee toenemende zorgbehoefte, beperkte zorgbudgetten, administratieve druk, krapte op de arbeidsmarkt en de toenemende transmurale zorgvraag. En daarnaast de ambitie om het zorgproces efficiënter te maken, waarbij relevante informatiedeling en samenwerking centraal staan. Kortom: een vraagstuk dat een slim antwoord vereist.

Download hier het gratis whitepaper ‘De Detron Digital Workspace voor de zorg: alles wat je wilt weten’:

Download de Digital Workspace whitepaper