Detachering

Tijdelijk een IT-consultant nodig? Bijvoorbeeld voor de implementeren en uitrollen van Azure binnen jouw organisatie? Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke IT-consultant of een projectleider? Bij Detron begrijpen we dat je liever vandaag dan morgen de juiste kennis en capaciteit in huis hebt. Van IT-projecten, adviestrajecten tot troubleshooting, beheer en support, bij Detron bieden we je snel goed gecertificeerde IT professionals. Al onze consultants beschikken over specifieke hard en soft skill sets, zijn flexibel en kunnen snel aan de slag.

Lees verder

Opzoek naar een gouden match

We zorgen dat de consultants passen bij je organisatie en het team waarmee zij gaan samenwerken. Onze organisatie is gespecialiseerd in de match tussen opdrachtgever en consultant. Samen met jou zoeken we de juiste kandidaat en helpen we ook met het definiëren van je vraag. Wat heb je nu écht nodig? En welke persoonskenmerken passen bij jouw organisatie? Bij Detron kijken we verder dan de juiste capaciteiten. We kijken ook naar een cultural fit, want dat maakt de samenwerking succesvoller.

Voordelen van Detachering
van Detron

 • Flexibiliteit

  Van projecten die enkele weken duren tot projecten van maanden of zelfs jaren. Als organisatie zit je niet vast aan langdurige contracten met werknemers. Onze IT-consultants zijn gewend om snel te schakelen tussen opdrachten en bedrijven. Vanuit huis of op locatie, onze consultants zijn flexibel in hun reisbeweging en zijn volledig uitgerust om vanuit andere locaties of huis te kunnen werken of zelfs in te werken.

 • Kwaliteit

  Onze IT-consultants zijn hoog opgeleid en beschikken over up-to-date vakkennis. Bij Detron investeren we continue in de kennis en ontwikkeling van onze consultants. Daarnaast brengen onze consultants altijd werkervaring mee, vanaf medior tot zeer senior niveau.

 • Snelheid

  De IT-markt is schaars en het zelf zoeken naar een interim IT-consultant kost vaak veel tijd. Bij Detron beschikken we over een groot netwerk van consultants en vinden we snel de juiste persoon voor jouw opdracht en organisatie.

 • Korte inwerktijd

  Onze IT-consultants zijn snel ingewerkt, springen in allerlei situaties in en zijn gewend om snel te schakelen. Door jarenlange ervaring is men snel up & running bij een nieuwe opdracht met veel enthousiasme.

 • Zekerheid

  Met onze IT-consultants ben je verzekerd van een vakbekwame IT-professional. Iemand die gemotiveerd is en snel meedraait in jouw organisatie. Zo ben jij in staat om jouw projecten met het beste resultaat en op tijd op te leveren.

Projecten met een kop en staart

Onze senior projectmanagers ondersteunen jou en je team graag. Tijdens het gehele project zijn we open, eerlijk en transparant over de methodieken en voortgang. We zorgen dat eventuele obstakels geen verrassingen zijn. Dit noemen wij prognosticerend projectmanagement. Door ons geoptimaliseerde pre sales traject, geven we scherpe indicaties in tijd en geld. Want verrassingen, daar houden we niet van. Na afronding van het project denken we graag met je mee over vervolgoplossingen.

Kennis, ervaring en certificeringen

Als organisatie vertrouw je er op dat je ICT bij Detron in goede handen ligt. Een club professionals die altijd gebrand is om de allerbeste technische oplossing te vinden. Dit kan alleen als je de ruimte krijgt om buiten de gebaande paden te denken. En door knowhow op ieder vlak met elkaar te delen; advies, integratie en beheer. Onze ICT-consultants beschikken dan ook altijd over relevante kennis en certificeringen op één of meerdere gebieden van Modern Workplace, Citrix, Azure, Automation, Netwerk, VMware, Message en collaboration, Apllicatiebeheer en services en Security. Daarnaast brengen onze consultants altijd ervaring mee, vanaf enige jaren werkervaring en passen op opdrachten vanaf medior tot zeer senior niveau.

Kwaliteit en openheid staan bij Detron hoog in het vaandel

In onze jaarverslagen geven we graag openheid van zaken. We nemen je mee in onze ideeën, strategie en visie en tot op de laatste euro nauwkeurig lees je wat onze resultaten zijn. Ook kwaliteit, milieu en veiligheid nemen we zeer serieus. Daarom laten we onze ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 en NEN 7510 certificering én ons ISAE 3000A type 2 | SOC2 assurance rapport jaarlijks onafhankelijk toetsen. Een extra garantie voor kwaliteit!

Gerelateerde pagina's