Visie en missie

Mensen en organisaties die efficiënt willen samenwerken en optimaal presteren, kunnen niet zonder ICT. De Digital Workspace van Detron wordt gefaciliteerd door feilloze ICT en vervult daarmee een primaire behoefte van mensen en organisaties om efficiënt samen te kunnen werken en optimaal te presteren. Lees hier hoe onze visie en missie naadloos aansluiten bij het behalen van de doelen van jouw organisatie.

Lees verder

Onze visie

Alles en iedereen is met elkaar verbonden. We bepalen zelf hoe onze werkplek eruit ziet en op welke manier we willen communiceren, (samen)werken en zelfs leven. De technologie die we hiervoor gebruiken, maakt een steeds belangrijker onderdeel uit van ons leven en maakt samenwerken makkelijker en productiever. Ook worden aan privacy en bescherming van gegevens steeds hogere eisen gesteld. In dit tijdperk van digitale transformatie zijn regie, kennis en kunde nodig van functionele behoeftes en de vertaling daarvan naar ICT-oplossingen, zoals de Digital Workspace. De Digital Workspace moet optimaal werken, goed beschermd zijn en bijdragen aan de tevredenheid van gebruikers. Dit vraagt om een ervaren partner die jou én jouw business begrijpt. Als geen ander.

Onze missie

Detron wil mensen en organisaties met ICT-oplossingen efficiënt laten samenwerken en optimaal presteren. Overal, altijd en veilig. Wij helpen klanten bij het succesvol gebruiken van de Digital Workspace in hun organisatie. Nu en in de toekomst. Onze rol is om samen met de klant te werken aan een ICT-strategie, die gericht is op de ondersteuning van zowel de mensen die werkzaam zijn in de organisatie als in de (primaire) bedrijfsprocessen. Met de inzet van de Detron Digital Workspace helpen wij klanten om altijd en overal op een veilige manier te beschikken over hun applicaties en data.

Meer weten over Detron?

Wil je graag in contact komen met het Detron team? Wij staan voor je klaar op onze 4 Detron kantoren. Liever bellen of mailen? Bel 088 44 60 000 of stuur een mail naar info@detron.nl

Veenendaal
Veenendaal
Traverse 1, 3905 NL Veenendaal
Postbus 721, 3900 AS Veenendaal
088 44 60 000 Routebeschrijving
Raamsdonksveer
Lissenveld 61-63, 4941 VL Raamsdonksveer
Postbus 313, 4940 AH Raamsdonksveer
088 23 23 200 Routebeschrijving
Heerlen
CBS-weg 11, 6412 EX Heerlen
088 44 60 000 Routebeschrijving
Barneveld
Parmentierstraat 17, 3772 MS Barneveld
034 22 24 444 Routebeschrijving

Contactformulier

Vul onderstaande velden in en laat een bericht achter. Wij zullen jouw bericht spoedig beantwoorden.