Thema's

Altijd en overal werken

Medewerkers die altijd en overal kunnen werken, dragen bij aan de winstgevendheid van je organisatie. Wat moet je daarvoor allemaal regelen?

ICT is al lang geen kostenpost meer. Het is een strategisch middel, dat de primaire processen van je organisatie faciliteert en ondersteunt. Voorwaarde is wel dat medewerkers en gebruikers altijd en overal gebruik kunnen maken van je ICT-platform. En dat de beschikbaarheid van het platform optimaal is, liefst met zo weinig mogelijk beheer.

De inrichting van je ICT

Wat betekent dit voor je ICT? Allereerst dat de data centraal beschikbaar komt. Dat bestanden en applicaties altijd en overal bereikbaar zijn. En dat gebruikers onderling efficiënt kunnen communiceren over documenten, projecten of taken. Alleen dan is er sprake van optimale samenwerking. En niet te vergeten; dit alles moet perfect beveiligd zijn.

 Altijd en overal werken

Loop je tegen een klein technisch issue aan of heb je vragen over het thema: "Altijd en overal werken". We helpen je binnen 15 minuten op de goede weg met concrete tips.

Nog geen klant bij Detron? Geen probleem. Wij helpen iedereen.

15 minuten consult

Samen met Detron

Altijd en overal kunnen werken vraagt nogal wat van je organisatie. Detron kent het speelveld door en door. Samen bepalen we wat er allemaal nodig is. En samen realiseren we dat.

 

Zorgeloos en mobiel werken waar en wanneer je maar wilt?

Download dan onze whitepaper en lees hoe je dat kan verwezenlijken met Telecom Management.

 

Download onze telecommanagement whitepaper