Cloud & Connectivity

Binnen de zorgbranche zien we steeds meer een nadrukkelijke verschuiving richting de cloud. Connectiviteit is hierbij key. Om de Digital Workspace optimaal te kunnen laten werken, hebben we een volledig beheerde cloudomgeving voor je ingericht. Hierin draaien de applicaties en wordt data veilig opgeslagen en 24/7 toegankelijk gemaakt. Een beheerde cloudomgeving kun je ook gebruiken voor het online beschikbaar stellen van bedrijfsapplicaties, telefonie, websites, Workplacebuddy/helpdeskfunctie of webapplicaties.

Monitoring, back-up en security

Het woord ‘managed’ betekent dat wij het volledige beheer van de omgeving voor je verzorgen. Als je kiest voor een managed cloudomgeving of IaaS (Infrastructure as a Service) krijg je op aanvraag alle computing-, opslag- en netwerkresources die je nodig hebt. Inclusief monitoring, beheer, onderhoud, back-up, security en altijd de nieuwste software. Geen zorgen dus en je betaalt alleen voor wat je gebruikt.

Private, Public, Hybride clouds

In de zorgbranche zien wij dat steeds zorgorganisaties kiezen voor een hybride cloudoplossing om te kunnen voldoen aan allerlei vereisten. Denk hierbij aan regelgeving en gegevenssoevereiniteit, het maximaliseren van de investering in on-premises technologie en het aanpakken van problemen met lage latentie.

Cloud & Connectivity-oplossingen

  • Private cloud

    Met de Detron Cloud krijg je de beschikking over een specifieke, virtuele infrastructuur in ons datacenter waar uitsluitend de applicaties van jouw organisatie draaien.

  • Public cloud

    Azure is het publieke cloudplatform van Microsoft, waarmee je snel en eenvoudig complexe publieke en bedrijfsinterne services en applicaties bouwt, implementeert en beheert.

  • Hybride cloud

    In een hybride cloud combineren we een of meerdere private en public clouds en/of on-premises software. De infrastructuren functioneren los van elkaar, maar werken naadloos samen en wisselen applicaties en data uit waar nodig.

Wat biedt Managed Cloud & Connectivity jou?

  • Focus op gebruikersgemak voor jouw zorgprofessionals
  • Altijd en overal veilig online toegang op elk gewenst device
  • Maximale snelheid, flexibiliteit, schaalbaarheid en beschikbaarheid
  • Vooraf geen investeringen in hardware
  • Voorspelbare kosten en alleen betalen voor wat je gebruikt
  • Geen zorgen over onderhoud, beheer en security
  • Toekomstbestendig en altijd de nieuwste software en altijd up to date

Veelgestelde vragen

Wat bedoelen jullie met ‘de werkwijze van de gebruiker staat altijd centraal’?

Binnen de Digital Workspace staat de werkwijze van de gebruiker altijd centraal. Als organisatie faciliteer je je medewerkers met een gestandaardiseerde werkplek, waarmee ze kunnen werken zoals zij dat prettig vinden. Samen bepalen we de werkstijlen van je medewerkers. Elke stijl scoort specifiek op het gebied van mobiliteit, data, samenwerken, IT-afhankelijkheid en support. Deze scores en de voorkeuren van je medewerkers bepalen uit welke werkplek- en communicatiemiddelen de Digital Workspace bestaat. De mens is altijd het uitgangspunt.

Waarom vinden jullie gebruikersadoptie belangrijk?

Investeren in een digitale werkplek, met alle bijbehorende diensten en werkplek- en communicatiemiddelen, dat doe je niet zomaar. Je wilt ook de zekerheid dat het veilig is en dat je medewerkers er gebruik van maken. Gebruikersadoptie is nodig, omdat de Digital Workspace een nieuwe manier van werken en communiceren met zich mee kan brengen. Door je medewerkers van begin af aan te betrekken en te trainen, zien ze de voordelen en het gemak van de digitale werkplek en gaan ze graag mee werken.

Kunnen externe applicaties worden geïntegreerd in de Digital Workspace?

Een belangrijk voordeel van onze architectuur is dat we alle type platformen eenvoudig en veilig kunnen ontsluiten. Je gaat dus direct aan de slag met je digitale werkplek, zonder de achterliggende infrastructuur en applicaties aan te hoeven pakken. We bieden alle applicaties op een uniforme en eenvoudige manier aan in de Digital Workspace, ongeacht waar de applicatie vandaan komt. Meer over application hosting hierover lees je hier

Ben ik met de Digital Workspace verzekerd van een veilige digitale werkplek?

Beveiliging is een geïntegreerd en fundamenteel onderdeel van de Digital Workspace. Geen vraagstuk, maar een keiharde voorwaarde bij alles wat we doen. Lees hier alles over security binnen de Digital Workspace. 

 

Kunnen mijn medewerkers ook bellen met de Digital Workspace?

De communicatiemogelijkheden binnen de Digital Workspace zijn eindeloos: voice (mobiel/vast), videobellen, instant messaging, e-mail, agenda, presence, schermen en documenten delen. En door de telefooncentrale en IT-infrastructuur te koppelen, communiceer je gemakkelijk, flexibel en virtueel via een laptop. Door de integratie van alle functionaliteiten op het gebied van communicatie én samenwerking, beschik je altijd en overal over je applicaties en bestanden. Lees hier meer over al onze communicatie-oplossingen. 

Whitepaper: ‘De Detron Digital Workspace voor de zorg: alles wat je wilt weten’

Als zorginstelling sta je voor vele uitdagingen. Vergrijzing van de bevolking en daarmee toenemende zorgbehoefte, beperkte zorgbudgetten, administratieve druk, krapte op de arbeidsmarkt en de toenemende transmurale zorgvraag. En daarnaast de ambitie om het zorgproces efficiënter te maken, waarbij relevante informatiedeling en samenwerking centraal staan. Kortom: een vraagstuk dat een slim antwoord vereist.

Download hier het gratis whitepaper ‘De Detron Digital Workspace voor de zorg: alles wat je wilt weten’:

Download de Digital Workspace whitepaper

Detron in de zorg

Detron levert zorgtechnologie die aansluit op jouw zorgorganisatie en processen. Met onze jarenlange ervaring kent Detron de zorg door en door en weet wat er speelt. Dat praat en werkt wel zo makkelijk. Samen gaan we voor de beste oplossingen om je zorgorganisatie te ondersteunen en vooruit te helpen. Het Detron Zorgteam is helemaal thuis in 

communicatie- en werkplekoplossingen specifiek voor de zorg. Om het zorgproces efficiënter te maken en een zorginfrastructuur te realiseren, waar alle ketenpartijen gebruik van maken. Zorginstellingen, professionals, mantelzorgers, woningbouwverenigingen, wijkalarmeringen en natuurlijk de cliënten zelf.

Meer over onze aanpak