Security portfolio

In de zorg wordt veelal gewerkt met privacygevoelige informatie. Denk aan gezondheids- en clientgegevens, maar ook medewerkersinformatie. Al deze informatie moet in/door de gehele zorgketen op een veilige manier met elkaar gedeeld kunnen worden. Beveiliging is dan ook een geïntegreerd en fundamenteel onderdeel van de Digital Workspace. Geen vraagstuk, maar een keiharde voorwaarde bij alles wat we doen. Secure by design noemen we dat. Dankzij de architectuur in de cloud realiseren we een ongekend continuïteitsniveau. Daar boven op bieden we een portfolio van diensten en oplossingen, die je naar behoefte kunt toevoegen aan onze de Digital Workspace. Je bepaalt zelf welke diensten je inzet en hoe vaak.

Van centrale naar endpoint-beveiliging

Security is onlosmakelijk verbonden met de Digital Workspace. Door de opkomst van SaaS binnen de zorgbranche verschuift de focus van beveiliging van de centrale IT-omgeving steeds meer naar endpoint-beveiliging. Daarnaast is er binnen de zorg een enorme diversiteit aan endpoints. Denk aan smartphones, tablets en vaste pc’s. Hoe zorg je voor een optimale beveiliging die niet ten koste gaat van het gebruiksgemak van je zorgprofessionals? Binnen de Digital Workspace kijken we niet alleen naar de individuele componenten, maar koppelen we ook de data van alle onderdelen van de omgeving. Zo detecteren we tijdig dreigingen en mitigeren we waar mogelijk automatisch.

Samen met Microsoft

Voor het beheersen van de veiligheid van onze klanten werken we nauw samen met o.a. Microsoft. Hierdoor benutten we niet alleen de data uit onze eigen omgevingen, maar ook vanuit de expertise en alle bijbehorende data van Microsoft 365- en Azure-omgevingen. Dit stelt ons in staat om samen met onze partners 24/7 een end-to-end beveiligde omgeving te bieden. Naast Microsoft werken we voor complexe vraagstukken ook met externe specialisten.

Security diensten

 • Health check

  Technische controle en controle van processen in het kader van informatiebeveiliging

 • Kwetsbaarheidscheck

  Technisch doorlichten van de omgeving op kwetsbaarheden

 • Disaster Recovery & Back-up

  Afhankelijk van je wensen en eisen kun je dagelijks, wekelijks, etc. een back-up laten maken. Dit kan zowel lokaal als in de cloud en op bestands- of systeemniveau.

 • Endpoint protection

  Antivirus, antimalware, intrusion detection en software patching

Kwaliteit en openheid staan bij Detron hoog in het vaandel

In onze jaarverslagen geven we graag openheid van zaken. We nemen je mee in onze ideeën, strategie en visie en tot op de laatste euro nauwkeurig lees je wat onze resultaten zijn. Ook kwaliteit, milieu en veiligheid nemen we zeer serieus. Daarom laten we onze ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 en NEN 7510 certificering én ons ISAE 3000A type 2 | SOC2 assurance rapport jaarlijks onafhankelijk toetsen. Een extra garantie voor kwaliteit!

Veelgestelde vragen

Wat bedoelen jullie met ‘de werkwijze van de gebruiker staat altijd centraal’?

Binnen de Digital Workspace staat de werkwijze van de gebruiker altijd centraal. Als organisatie faciliteer je je medewerkers met een gestandaardiseerde werkplek, waarmee ze kunnen werken zoals zij dat prettig vinden. Samen bepalen we de werkstijlen van je medewerkers. Elke stijl scoort specifiek op het gebied van mobiliteit, data, samenwerken, IT-afhankelijkheid en support. Deze scores en de voorkeuren van je medewerkers bepalen uit welke werkplek- en communicatiemiddelen de Digital Workspace bestaat. De mens is altijd het uitgangspunt.

Waarom vinden jullie gebruikersadoptie belangrijk?

Investeren in een digitale werkplek, met alle bijbehorende diensten en werkplek- en communicatiemiddelen, dat doe je niet zomaar. Je wilt ook de zekerheid dat het veilig is en dat je medewerkers er gebruik van maken. Gebruikersadoptie is nodig, omdat de Digital Workspace een nieuwe manier van werken en communiceren met zich mee kan brengen. Door je medewerkers van begin af aan te betrekken en te trainen, zien ze de voordelen en het gemak van de digitale werkplek en gaan ze graag mee werken.

Kunnen externe applicaties worden geïntegreerd in de Digital Workspace?

Een belangrijk voordeel van onze architectuur is dat we alle type platformen eenvoudig en veilig kunnen ontsluiten. Je gaat dus direct aan de slag met je digitale werkplek, zonder de achterliggende infrastructuur en applicaties aan te hoeven pakken. We bieden alle applicaties op een uniforme en eenvoudige manier aan in de Digital Workspace, ongeacht waar de applicatie vandaan komt. Meer over application hosting hierover lees je hier

Ben ik met de Digital Workspace verzekerd van een veilige digitale werkplek?

Beveiliging is een geïntegreerd en fundamenteel onderdeel van de Digital Workspace. Geen vraagstuk, maar een keiharde voorwaarde bij alles wat we doen. Lees hier alles over security binnen de Digital Workspace. 

 

Kunnen mijn medewerkers ook bellen met de Digital Workspace?

De communicatiemogelijkheden binnen de Digital Workspace zijn eindeloos: voice (mobiel/vast), videobellen, instant messaging, e-mail, agenda, presence, schermen en documenten delen. En door de telefooncentrale en IT-infrastructuur te koppelen, communiceer je gemakkelijk, flexibel en virtueel via een laptop. Door de integratie van alle functionaliteiten op het gebied van communicatie én samenwerking, beschik je altijd en overal over je applicaties en bestanden. Lees hier meer over al onze communicatie-oplossingen. 

Whitepaper: ‘De Detron Digital Workspace voor de zorg: alles wat je wilt weten’

Als zorginstelling sta je voor vele uitdagingen. Vergrijzing van de bevolking en daarmee toenemende zorgbehoefte, beperkte zorgbudgetten, administratieve druk, krapte op de arbeidsmarkt en de toenemende transmurale zorgvraag. En daarnaast de ambitie om het zorgproces efficiënter te maken, waarbij relevante informatiedeling en samenwerking centraal staan. Kortom: een vraagstuk dat een slim antwoord vereist.

Download hier het gratis whitepaper ‘De Detron Digital Workspace voor de zorg: alles wat je wilt weten’:

Download de Digital Workspace whitepaper

Detron in de zorg

Detron levert zorgtechnologie die aansluit op jouw zorgorganisatie en processen. Met onze jarenlange ervaring kent Detron de zorg door en door en weet wat er speelt. Dat praat en werkt wel zo makkelijk. Samen gaan we voor de beste oplossingen om je zorgorganisatie te ondersteunen en vooruit te helpen. Het Detron Zorgteam is helemaal thuis in 

communicatie- en werkplekoplossingen specifiek voor de zorg. Om het zorgproces efficiënter te maken en een zorginfrastructuur te realiseren, waar alle ketenpartijen gebruik van maken. Zorginstellingen, professionals, mantelzorgers, woningbouwverenigingen, wijkalarmeringen en natuurlijk de cliënten zelf.

Meer over onze aanpak