Zakelijke telefonie

Detron is dé partner op het gebied van zakelijke telefonie en helpt jou bij het vinden van de juiste telefonie-oplossing. De bereikbaarheid van medewerkers en afdelingen is cruciaal voor het succes van organisaties. Toch worstelen bedrijven en instellingen vaak nog met het efficiënt inrichten van hun communicatiekanalen. Door de opkomst van thuiswerken en hybride werken en de mogelijkheid om werktijden flexibel in te delen, moeten zakelijke telefonie-oplossingen meer dan ooit kunnen meebewegen. Ook groeit de behoefte aan het scheiden van werk- en privéverkeer.

Zakelijke telefonie-oplossingen: van vaste lijnen tot cloudtelefonie

Binnen onze Digital Workspace speelt zakelijke telefonie uiteraard een cruciale rol. Wij leveren dan ook alle zakelijke telefonie-oplossingen, die de gerenommeerde providers KPN, Vodafone en Odido in hun portfolio hebben. Hierbij kun je denken aan traditionele diensten, zoals vaste lijnen en verbindingen die we koppelen op bestaande telefooncentrales en andere apparatuur. Daarnaast helpen we je met betrouwbare oplossingen voor cloudtelefonie en vast/mobiel-integratie.

Van Teams Calling tot 5G

Ook de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zakelijke telefonie vind je bij Detron. Denk bijvoorbeeld aan bellen via Microsoft Teams, ook wel Teams Calling genoemd, en de uitrol van 5G. De verwachting is dat 5G een enorme boost gaat geven aan nieuwe zakelijke telefonie toepassingen. Bandbreedte van internet/data wordt steeds betaalbaarder, zowel mobiel als vast, waarmee ook de mogelijkheden van bijvoorbeeld Internet of Things steeds gewilder en waardevoller worden.

De belangrijke rol van security en BYOD/CYOD bij zakelijke telefonie

Bij alle bestaande en toekomstige zakelijke telefonie-oplossingen, speelt security een cruciale rol. Zakelijk telefonie kan over het internet, maar wij leveren bij voorkeur de dienst via een beveiligde verbinding. Dit biedt niet alleen securityvoordelen, maar komt vaak ook ten goede aan de kwaliteit van de zakelijke telefonie. Ook rondom Bring Your Own Device (BYOD) en Choose Your Own Device (CYOD) is security belangrijk. Wij helpen je en adviseren je over wat er zoal moet gebeuren als je je medewerkers zelf hun devices laat kiezen of meebrengen.

Indoor dekkingsoplossingen

De ontwikkeling van mobiele netwerken gaat onverminderd door. Daarmee kun je steeds hogere snelheden en een betere ontvangst van signalen ervaren. Maar helaas niet overal en altijd, bijvoorbeeld door de constructie en gebruikte materialen van je kantoorpand. Mocht je hier last van hebben en een minder goede ontvangst ervaren, dan helpen wij je graag met een krachtige indoor dekkingsoplossing.

Als zakelijke telefonie-partner staan we naast je

  • Bij alles wat we doen, staan wij als zakelijke telefonie-partner naast je. We gaan voor een langdurige relatie, waarin klanttevredenheid centraal staat. We bieden je het gemak van één aanspreekpunt en nemen de communicatie met de leverende providers zoveel mogelijk van je over. Zo kun jij je focussen op wat voor jou belangrijk is en zorgen wij ervoor dat je zakelijke telefonie-oplossingen altijd werken. Onze projectafdeling is daarbij de spil tussen de verschillende leveranciers en jouw organisatie.

Adoptie, service en support

Sommige zakelijke telefonie-oplossingen vragen om een adoptieplan. Zeker als de nieuwe manier van werken echt anders is dan de huidige. In het voortraject onderzoekt een adoptiespecialist samen met jou wat ervoor nodig is om het maximale uit de nieuwe zakelijke telefonie-oplossing te halen. We maken een adoptieplan en trainen je medewerkers om ze de voordelen van deze nieuwe werkwijze zelf te laten inzien en ervaren. Zo is succes gegarandeerd! Als de zakelijke telefonie-oplossing is geïmplementeerd kun je rekenen op onze servicedesk en supportafdeling. In geval van calamiteiten zijn we 24/7 bereikbaar.

Whitepaper: ‘Unified Communications binnen de digital workspace’

Binnen digitale werkplekken draait het vooral om optimaal samenwerkende en soepel communicerende medewerkers. Unified Communications, kortweg UC, is dan ook niet meer weg te denken uit de digitale werkplek. Maar wat is Unified Communication nu eigenlijk? Wat heb je eraan? En wat kun je er allemaal mee? 

Download hier het gratis whitepaper ‘Unified Communications binnen de digital workspace’:

Download de UC whitepaper