Bellen via Microsoft Teams

Microsoft Teams is niet meer weg te denken uit de moderne werkomgeving. Daarom is het een vast onderdeel van onze Digital Workspace om makkelijk en efficiënt samenwerken mogelijk te maken. Dankzij Microsoft Teams bellen kun je nu ook via Teams eenvoudig gebruikmaken van uitgebreide en krachtige telefonie-functionaliteiten. Detron maakt bellen met Microsoft Teams graag voor je mogelijk.

Microsoft Teams bellen: dé oplossing voor thuiswerken en hybride werken

  • De meeste telefonieoplossingen zijn niet geschikt voor hybride en thuiswerken. Als noodgreep worden daarom vaste nummers vaak doorgeschakeld naar mobiele nummers. Hiermee is er geen inzage meer in beschikbaarheid en functioneert ook de wachtrij- en Klant Contact Centrum (KCC)-functionaliteit niet meer. Slecht voor de bereikbaarheid van je organisatie en voor de klanttevredenheid!

Detron Connect 365 voor bellen met Microsoft Teams

Om bovenstaande problemen op te lossen, kiezen steeds meer organisaties voor het bellen via Microsoft Teams waar telefonie geïntegreerd wordt. Microsoft Teams bellen biedt een krachtige functionaliteit voor inzage in beschikbaarheid, communiceren (chat en spraak), online vergaderen en samenwerken in documenten. Met behulp van de Microsoft Teams Phone component en additionele modules zoals netlijnen, KCC-functionaliteit en Bedienpostfunctionaliteit, creëren we een volwaardige cloudtelefonie-oplossing binnen Teams. Deze krachtige oplossing noemen we Detron Connect 365 voor Microsoft Teams. Door vaste telefonie (link naar nieuwe telefonie pagina) te integreren in de digitale werkplek zijn je medewerkers optimaal bereikbaar en kunnen ze efficiënt samenwerken en optimaal presteren. Overal, altijd en veilig.

Wat kun jij met Detron Connect 365?

Detron levert, beheert en installeert alle benodigde componenten voor het bellen via Teams en zorgt dat het werkt. Met Detron Connect 365 krijg je een volwaardige cloudtelefonie-oplossing op basis van Microsoft Teams. Geleverd vanuit ons optimaal beveiligde datacenter of vanuit je eigen datacenter.

Detron Connect 365 omvat:

  • Microsoft Teams bellen
  • Teams Calling Direct Routing als dienst
  • Netlijnen (SIP Trunking) van de drie grote providers. Goed om te weten: Detron is provider onafhankelijk!
  • Of: BJENM (Breng Je Eigen Netlijn Mee). Verhuis lopende overeenkomsten eenvoudig naar ons datacenter of behoudt ze in je eigen datacenter.
  • Optioneel: KCC-functionaliteit (Omni Channel Contact Center oplossingen met historische en real-time rapportages, skill based routing, IVR, Whatsapp-integratie, webchat, inzage in historische contactmomenten, CRM-integraties etc.). Je krijgt een 360 graden view van de beller. Deze functionaliteit is geoptimaliseerd voor de werkstijl van een KCC-medewerker.
  • Optioneel: Bedienpostfunctionaliteit voor de telefoniste/receptioniste. Deze module biedt een 360 graden van de persoon of afdeling waarmee telefoongesprekken worden doorverbonden. Deze functionaliteit is geoptimaliseerd voor de telefoniste-werkstijl.
  • Optioneel: Analoge poorten voor telefonieaansluitingen in een fabriek, intercom etc.
  • Optioneel: Fax2Email als dienst

Alle aandacht voor de adoptie van Microsoft Teams bellen

Net als bij andere moderne communicatieoplossingen zijn medewerkers die gebruik maken van bellen met Microsoft Teams zelf verantwoordelijkheid voor hun bereikbaarheid. Dit kan om een gedragsverandering vragen, waarmee we je graag helpen. In het voortraject onderzoekt een adoptiespecialist samen met jou wat ervoor nodig is om het maximale uit deze oplossing te halen. We maken een adoptieplan voor het bellen via Microsoft Teams en trainen je medewerkers om ze de voordelen van deze nieuwe werkwijze zelf te laten inzien en ervaren. Zo is succes gegarandeerd!

Migreren in je eigen tempo

Heb je interesse in onze Microsoft Teams bellen-oplossing, dan gaan we graag met je om de tafel. Op basis van je wensen en eisen brengen we alle mogelijkheden en de bijhorende kosten van het bellen via Microsoft Teams in beeld. Daarna gaan we aan de slag met het ontwerp, de planning en implementatie, waarna je aan de slag kunt. Je neemt deze oplossing als dienst af, dus support is inbegrepen. Het bellen met Microsoft Teams wordt geleverd vanuit het Detron Datacenter of vanuit je eigen datacenter. Wij helpen je met een soepele migratie, waarbij je zelf het tempo bepaalt.

Whitepaper: ‘Bellen met Microsoft Teams’

Beter samenwerken in Microsoft Teams met chat, video, contentdeling en samenwerken in documenten. Maar tegenwoordig ook bellen en gebeld worden, gesprekken overdragen, dempen en weer inschakelen. Dit alles met alle denkbare functionaliteit van je traditionele telefooncentrale. Dát is het communiceren en samenwerken van nu in je moderne werkplek.

Download nu onze whitepaper en ontdek wat bellen met Microsoft Teams jouw organisatie te bieden heeft.

Download de whitepaper