De coronacrisis heeft geleid tot de definitieve doorbraak van de dynamische werkomgeving. Communiceren en samenwerken willen je medewerkers dan ook overal en altijd. Op de zaak, thuis en onderweg. Op pc, laptop, smartphone of tablet. Eén dynamische en veilige werkomgeving waarmee dat allemaal kan, is wat je wilt. Hieronder leggen we uit waarom Microsoft Teams de beste alles-in-één oplossing is voor een dynamische werkomgeving.

Download de moderne & veilige digitale werkplek whitepaper

Diverse oplossingen voor een dynamische werkomgeving

In een dynamische werkomgeving moet je kunnen bellen, videobellen en -vergaderen, gegevens en documenten uit te wisselen en online samenwerken. Hiervoor zijn er tal van oplossingen. Denk aan Zoom, Slack, Google Drive, GoToMeeting en Cisco Webex bijvoorbeeld. Maar ze hebben allemaal zo hun beperkingen, worden vaak kriskras door elkaar gebruikt en zijn verre van compleet en flexibel. Dat is ongemakkelijk en kan er zelfs toe leiden dat je medewerkers belangrijke informatie en/of overlegmomenten missen.

Microsoft Teams biedt een veilige en dynamische werkomgeving

Microsoft Teams, de dynamische alles-in-één werkomgeving

Een dynamische werkomgeving met Microsoft Teams. Maar hoe werkt Microsoft Teams nu eigenlijk? Microsoft Teams biedt alle tools om uitgebreid samen te werken en te communiceren in een dynamische werkomeving. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan: bellen, e-mailen, online vergaderen, chatten, documenten delen, samenwerken in één en hetzelfde document. En dat allemaal in een uniforme, uiterst eenvoudige, vertrouwde en gebruiksvriendelijke omgeving – volledig geïntegreerd in Office 365. Kies je voor een Office 365-abonnement dan is Microsoft Teams inbegrepen en werkt iedereen op dezelfde, consistente manier samen.

Een veilige werkomgeving met Microsoft Teams

Je medewerkers delen in Microsoft Teams moeiteloos teksten, presentaties en overzichten die ze maken met de vertrouwde programma’s als Word, PowerPoint en Excel. Ze kunnen ook groepen aanmaken, agenda’s beheren en delen, planningen maken en volgen, online communiceren en bestanden synchroniseren. Want ook Outlook en SharePoint hebben ze ‘onder de knop’. 24 uur per dag, zeven dagen per week, waar en wanneer ze maar willen werken. Alle gegevens en documenten staan immers veilig in de cloud en zijn altijd binnen handbereik.

Microsoft Teams – ook wel Unified en Intelligent Communications

De optelsom van al deze mogelijkheden met Microsoft Teams wordt ook wel Unified Communications genoemd. Microsoft Teams is inmiddels zelfs doorontwikkeld tot een next level en laat zich het beste omschrijven als Intelligent Communications. Met uiterst intelligente extra’s, zoals bijvoorbeeld online realtime vertalen, automatische deelnemers in meetings herkennen en beslissingen registreren. Daarnaast groeit Microsoft Teams gestaag door. Met de verbetering van eigen toepassingen, maar ook met de toevoeging van populaire apps van partners als Trello, InVision, Survey Monkey en chatbot Foxy.

Microsoft Teams biedt een veilige en dynamische werkomgeving

De vele voordelen van Microsoft Teams voor je bedrijf

Met zo veel mogelijkheden biedt Microsoft Teams je bedrijf ongekend veel voordelen om een veilige en dynamische werkomgeving te creëren. Je medewerkers zijn optimaal betrokken en beschikken over alle informatie en tools om samen te werken. Dat gaat bovendien eenvoudig, efficiënt en effectief, waardoor de productiviteit binnen je bedrijf flink omhoog gaat en de kosten aanzienlijk dalen. De flexibiliteit en het werkplezier dat creëert dankzij Microsoft Teams, vertaalt zich naar betere prestaties, betere dienstverlening aan klanten en dus betere resultaten. Werken met Teams heeft dus diverse voordelen voor jouw bedrijf. Wil jij meer weten over Microsoft 365? Bekijk dan onze blog met 7 redenen waarom Microsoft 365 het kloppende hart van je digitale werkplek vormt.

Whitepaper: ‘De snelste route naar een moderne en veilige digitale werkplek’

Een gepersonaliseerde digitale werkplek in de cloud, die medewerkers optimaal faciliteert. Wat houdt dat in en hoe bied je een werkomgeving die klaar is voor de toekomst, nu thuiswerken de norm is? Daarover gaat deze whitepaper. Ook laten we je zien wat de voordelen zijn van een volledig ontzorgde digital workspace.

Download hier het gratis whitepaper ‘De snelste route naar een moderne en veilige digitale werkplek’:

Download de moderne & veilige digitale werkplek whitepaper

Waarom kies je voor Detron?

Detron is dé ICT-dienstverlener die alles levert wat jij nodig hebt voor een persoonlijke digitale werkplek, die naadloos aansluit bij jouw werkwijze. Op je werk, onderweg, thuis of bij een klant… wij zorgen ervoor dat je werkplek altijd beschikbaar en bereikbaar is. Op je favoriete device en op de manier die jij wilt. Want het is onze missie om jou en je organisatie zo efficiënt mogelijk te laten samenwerken. Overal, altijd en veilig. 

Samen bepalen we de werkstijlen van je medewerkers. Elke stijl scoort specifiek op het gebied van mobiliteit, data, samenwerken, IT-afhankelijkheid en support. Deze scores en de voorkeuren van je medewerkers bepalen uit welke werkplek- en communicatiemiddelen de Digital Workspace bestaat. De mens is altijd het uitgangspunt.

Detron Digital Workspace