Platinum Partner

Al meer dan tien jaar werken wij samen met Mitel vanwege het uitgebreide portfolio en de concurrerende prijsstelling. Mitel is dan ook een one-stop-shop, waar je alle componenten voor een moderne communicatieomgeving vindt. Van software voor telefooncentrales en contactcenters tot alle benodigde randapparatuur. Inmiddels is Detron uitgegroeid tot Platinum Partner en zijn we een van de grootste Mitel-partners in Nederland.

Wat houdt het partnership precies in?

Met het Platinum-partnership bevestigt Mitel dat wij over alle benodigde kennis en kunde van het Mitel-portfolio beschikken en ons goed in kunnen leven in jouw uitdagingen als eindgebruiker. In een DAP (Dossier Afspraken en Procedures) is onze samenwerking nauwkeurig vastgelegd op de verschillende lagen; van ontwikkelaars en technici tot verkoop. Onze Mitel-klanten bedienen we met een groot aantal gecertificeerde sales-medewerkers, consultants en engineers.

De voordelen van ons Mitel-partnership voor jou op een rij:

 • Compleet portfolio

  Optimale levering, implementatie en beheer van Mitel-producten en oplossingen

 • Toekomstbestendig

  Continuïteit, stabiliteit en toekomstvastheid van dienstverlening en producten

 • Kennis en advies

  Diepgaande productkennis, hoog gecertificeerde medewerkers en hoge klanttevredenheid

 • Alleen het beste

  Altijd de beste dienstverlening aan je medewerkers

Onze statussen

 • Platinum Partner

  Detron is Platinum Partner voor software en randapparatuur portfolio op gebied van telefonie en contactcenter.

Meer weten over Detron?

Wil je in contact komen met het Detron-team? Wij staan voor je klaar op onze kantoren. Liever bellen of mailen? Bel 088 44 60 000 of mail naar info@detron.nl.