Ontdek met behulp van de Mitel infographic of jouw organisatie een verborgen contact center heeft en verkrijg meer inzicht in wat je kunt doen om met uitmuntende service indruk te maken op jouw klanten.

Waar denk je aan als je de term ‘contact center’ hoort? Roept het een beeld op van rijen supportmedewerkers met headsets op? Of denk je aan de baliemedewerker van jouw bedrijf die telefoontjes van klanten beantwoordt?

Bewust of onbewust is het mogelijk dat jouw organisatie al een contact center heeft. Doe de test aan de hand van de vragen in onze infographic. En, heb je een (verborgen) contact center of niet? Ga direct aan de slag met het verbeteren van de klantervaring.

Maak kennis met de Detron Digital Workspace

De oplossingen van Mitel zijn onderdeel van de Detron Digital Workspace, de alles-in-één werkplek ingericht voor de gebruiker. We werken vanuit de behoefte van jouw medewerkers en bieden daarom een werkplek op basis van een profiel. Het profiel creëren we op basis van de werkstijl. Een verkoper heeft tenslotte andere behoeften dan een manager of ict’er. De functionaliteiten van de werkplek worden opgebouwd op basis van de werkstijl, de benodigde middelen en gebruikersadoptie.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de Detron Digital Workspace en van Mitel? Bel dan naar 088 44 60 000 of vul dan het formulier in en wij bellen je graag terug: