Ontdek hoe jij statistieken zo kunt optimaliseren dat jouw data-analyse voor jou werkt. Met onze infographic krijg je beter inzicht in wat wel en niet goed werkt en hoe je de concurrentie voor kunt blijven.

Spraak, e-mail, chat, sms en sociale media. Via deze kanalen communiceren klanten. Jouw omnichannel contact center ondersteunt deze kanalen, maar zijn de analysetools ook up-to-date? Een modern contact center ondersteunt niet alleen de verschillende kanalen van contact, maar geeft je ook een passende analyse en geeft je het inzicht wat je nodig hebt. In de infographic lees je hoe jij jouw statistieken kunt optimaliseren en ze in jouw voordeel te gebruiken.

Maak kennis met de Detron Digital Workspace

De oplossingen van Mitel zijn onderdeel van de Detron Digital Workspace, de alles-in-één werkplek ingericht voor de gebruiker. We werken vanuit de behoefte van jouw medewerkers en bieden daarom een werkplek op basis van een profiel. Het profiel creëren we op basis van de werkstijl. Een verkoper heeft tenslotte andere behoeften dan een manager of ict’er. De functionaliteiten van de werkplek worden opgebouwd op basis van de werkstijl, de benodigde middelen en gebruikersadoptie.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de Detron Digital Workspace en van Mitel? Bel dan naar 088 44 60 000 of vul dan het formulier in en wij bellen je graag terug: