Ben jij klaar voor Unified Communications?

Effectief communiceren én samenwerken met Detron 365 UC

Effectief communiceren én samenwerken over de grenzen van je eigen organisatie. Je maakt het mogelijk met Microsoft Teams en/of Skype for Business. Samen met Detron.

De Detron UC&-pakketten

Welk pakket past bij je?

Ontdek het nu

Communiceren én samenwerken met het oog op de toekomst

Beter samenwerken in Teams met chat, video, content-deling en samenwerken in documenten. Maar ook: Bellen en gebeld worden. Gesprekken overdragen, dempen en weer inschakelen. Met alle denkbare functionaliteit van je traditionele telefooncentrale. Dát is het communiceren en samenwerken van nu. En het mooie is: met Detron 365 Unified Communications (UC) - een Microsoft based cloud-communicatieoplossing - doe je dit allemaal zonder dure apparatuur en beheer. Lees meer over de Detron 365UC

Detron beschikt over veel ervaring als het gaat om de installatie van Unified Communictions-oplossingen bij uiteenlopende klanten. Van deze waardevolle ervaring kun je meeprofiteren als je kiest voor Detron. Wil je meer weten over onze implementatie-aanpak in de praktijk en wat onze klanten ervan vinden, download dan de Unified Communications & Collaboration; zo krijg je de eindgebruiker mee

Een greep van onze Detron 365 UC klanten

Start met samenwerken in de cloud - Zo werkt Detron

Bij elke implementatie van Microsoft zakelijke cloud oplossingen nemen wij graag de regie en begeleiden we je stap voor stap bij de gehele of gedeeltelijke transitie op basis van het Microsoft FastTrack-programma. Detron 365 UC is eenvoudig uit te breiden met alle cloud-services van Detron, waaronder In Control.

Met Detron 365 UC werken organisaties efficiënt intern én extern samen en communiceren ze met Microsoft 365, Microsoft Teams en Skype for Business. Dankzij onze IT- én telecomexpertise, helpen wij je perfect met al je communicatie- en samenwerkingsvraagstukken. Op basis van het Microsoft FastTrack partner cloud voice offer guidance programma begeleiden we je bij een succesvolle implementatie van Microsoft 365, inclusief Skype for Business en Teams. Jouw toekomstige Cloud werkplek. Deze gestandaardiseerde praktische aanpak kent drie fases; Envision, Onboard en Drive value. Dé garantie dat het gehele traject is besproken; van succescriteria tot organisatiebrede adoptie van de oplossing.

De Detron UC&-pakketten

Welk pakket past bij je?

Direct een vraag? Neem contact op met onze UC specialist, Ronald