Samsung Knox maakt mobiel beheer eenvoudig

Door de groeiende populariteit van mobiliteit en digitalisering neemt het belang van beheer en beveiliging van mobiele devices toe. Samsung beantwoordt deze vraag met Samsung Knox. Wij zorgen ervoor dat je eenvoudig van de voordelen profiteert.

Lees verder

Meer weten? Neem contact op met Bas

Bas van den Nieuwenhuizen, gesprekspartner End-Point Management en telefonie
T: 088 23 23 200
LinkedIn

Samsung Knox Platform

Een beveiligd apparaat is een betrouwbaar apparaat

Samsung Knox is opgebouwd uit een vijftal solutions. Door de unieke wisselwerking tussen de solutions ontstaat er een totaaloplossing voor de uitrol, het gebruik, het beheer en de beveiliging van de devices. De mogelijkheden die Samsung Knox biedt zijn het meest uitgebreid in combinatie met de Samsung-devices. Dit komt door Knox platform, dat diep verweven is in de hard- en software van de Samsung-devices. De solutions zijn ook beschikbaar als totaaloplossing onder de naam Knox Suite.

Neem contact met ons op

Configureren

Met Knox Configure kun je zelf heel makkelijk instellingen bepalen

Meer informatie

Registreren

Met Knox Mobile Enrollment rol je MDM-profielen razendsnel uit

Ontdek hoe

Beheren

Met Knox Manage verloopt beheer sneller en gebruiksvriendelijker

Lees verder

Beveiligen

Het Knox Platform for Enterprise beschikt over krachtige beveiliging

Bekijk het hier

Bepaal zelf de toestelinstellingen

Met Knox Configure kun je zelf heel makkelijk toestelinstellingen, hardwarefunctionaliteiten en de toestelinterface aanpassen. Denk aan het blokkeren van de camera en het uitschakelen van de volumeknoppen. Zo houd je als organisatie grip op het gebruik van de toestellen. Dat is goed voor de productiviteit en dataveiligheid.

Neem contact met ons op

Eenvoudig uitrollen van MDM-profielen

Met de solution Knox Mobile Enrollment rol je de MDM-profielen razendsnel naar alle toestellen uit. Dit kunnen ook profielen zijn uit MDM-oplossingen zoals Microsoft Intune of MobileIron. Zodra het toestel verbinding maakt met internet wordt het juiste MDM-profiel uitgerold. Dit levert, zeker bij grote gebruikersgroepen, een enorme tijdsbesparing op.

Neem contact met ons op

Voordelen van Samsung Knox

+ Aanpassen van hardwarefunctionaliteiten, verbindingen en toestelinstellingen

+ Eenvoudig uitrollen van profielen, bestanden, apps, configuraties en securitytoepassingen

+ Gebruiksvriendelijk totaalbeheer van mobiele devices dankzij multivendor support

+ Uitgebreide securitymogelijkheden boven op Knox platform

+ Vooraf testen van firmware-updates

Neem contact met ons op

Overzichtelijk toestelbeheer

Misschien heb je in je organisatie toestellen van meerdere fabrikanten. Geen probleem; met de solution Knox Manage push je heel makkelijk de juiste apps, documenten, updates en instellingen naar alle toestellen tegelijk. Het beheer van je mobiele omgeving verloopt zo veel sneller en gebruiksvriendelijker.

Neem contact met ons op

Zeer krachtige mobiel beveiliging

Met de solution Knox Platform for Enterprise krijg je de beschikking over krachtige beveiligingsmogelijkheden. Denk aan het creëren van gescheiden werkomgevingen en VPN-mogelijkheden per app. Deze mogelijkheden kunnen via een aparte licentie worden ontgrendeld. Zo zorg jij ervoor dat je toestellen altijd sterk beveiligd zijn tegen online dreigingen zoals malware en hacks.

Neem contact met ons op

Alles-in-één met Knox Suite

Met Samsung Knox Suite beschik je over alle solutions in één gebruiksvriendelijke totaaloplossing. Je hebt hiervoor ook maar een licentie nodig. Vanuit een enkele console beheer je alle onderdelen van je mobiele omgeving, makkelijker en sneller dan ooit. Kies je voor Enterprise Edition-devices met een Knox Suite-licentie, dan krijg je het eerste jaar Knox Suite gratis.

Neem contact met ons op

Waarom kies je voor Detron?

Als organisatie wil je flexibel, veilig en probleemloos mobiel kunnen werken. Tegelijkertijd wil je zeker weten dat je mobiele oplossingen werken zoals jij dat wilt. Daarom bieden Samsung en Detron je volledige ondersteuning voor al je wensen rondom mobiliteit. Als Certified Knox Reseller en Samsung Gold Partner bieden we deskundig advies, verzorgen installatie en implementatie, en bieden we continu support. Zo zorgen we ervoor dat je optimaal profiteert van de mobiele oplossing en je dienstverlening efficiënt en toekomstbestendig wordt.

Kennishuis met 450 professionals
Ruim 250.000 IT & UC werkplekken in beheer
Grootste onafhankelijke IT & Telecom dienstverlener van Nederland
ISO 9001 / ISO 14001/ ISO 27001 en NEN7510 gecertificeerd

Wij helpen je graag

Wil je meer weten wat Samsung Knox voor jullie organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel naar:

088 44 60 000

Ja, ik wil meer informatie ontvangen