Teamwork hoort persoonlijk, flexibel en eenvoudig te zijn. Daarom ontwikkelde Mitel de software MiTeam. Ideaal als veilig alternatief voor Zoom. Verbeter de samenwerking binnen jouw team door in één applicatie spraak, video, groepschats, projecten en documenten te delen.

MiTeam Video Meetings

MiTeam Video Meetings is een cloud-gebaseerde multi-party video-oplossing die is ontworpen om teams samen te brengen in een permanente virtuele werkruimte. Door middel van face-to-face-interacties verbetert het de communicatie en helpt het vergaderingen productiever te maken zodat iedereen kan werken.

Door naadloze realtime videosamenwerking in tijdzones en regio’s kan er sneller worden vergadert, beter worden samengewerkt en kunnen er real-time beslissingen worden genomen. Met MiTeam harmoniseer je de communicatiestroom binnen een groep door alle groepsinteracties te centraliseren in één gesynchroniseerde werkruimte.

Multiparty Video-oplossing

Verbeter de effectiviteit van het team, werk overal en in extended organisaties.

MiTeam is een video-oplossing ontworpen voor degenen die efficiënter willen werken en de communicatie op de werkplek willen verbeteren met naadloze overgangen tussen spraak-, video- en chatmogelijkheden om een echte samenwerkingservaring te bieden.

Verminder de wrijving die ontstaat door te schakelen tussen onsamenhangende communicatiemiddelen en kies voor een end-to-end, kant-en-klare oplossing in één enkele applicatie die volledig geïntegreerd is met je Mitel-infrastructuur. Je zult merken dat de productiviteit van de vergaderingen van je werknemers maximaliseert.

Belangrijkste voordelen:

 • Besluit en handel sneller

  Vermijd het tijdverlies van schakelen tussen verschillende apps. Spraak, video, groepschats in één applicatie, voor samenwerking tussen teams en organisaties.

 • Beelden over woorden

  Als een foto meer zegt dan duizend woorden, dan is video miljoenen waard. Neem je scherm op met spraak en deel je boodschap met je team via videoannotatie bij documentatie.

 • Beheer projecten binnen één oplossing

  Blijf op de hoogte van projecten, wijs taken met deadlines toe en volg de voortgang van projectactiviteiten samen met het team - alles binnen één oplossing.

 • Opslaan, vinden, delen

  Met MiTeam kun je gegevens per project, onderwerp of persoon opslaan en informatie zoals e-mails, chatsessies, documenten en meer direct terug zien - alles via één scherm.

Meer weten?

Wij adviseren je graag en kunnen je ondersteunen met het eenmalig aanmaken van een account. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!