Kees Donkervoort voorzitter raad van Commissarissen Detron Zetacom Groep

Met ingang van 1 oktober 2023 is Kees Donkervoort benoemd tot voorzitter van de raad van commissarissen (RvC) van Detron Zetacom Groep B.V. De RvC bestaat naast Kees Donkervoort uit Johan Taams, Dick Dompeling en Gerritjan Eggenkamp.

Kees Donkervoort heeft veel bestuurlijke ervaring in de zorg. Zo was hij bestuurder van topklinisch ziekenhuis MCL en bestuurder van Treant, één van de grotere gemengde zorgorganisaties van Nederland. Momenteel is hij naast interim bestuurder van de grootste TBS kliniek van Nederland, het Forensisch Psychiatrisch Centrum Dr. S. van Mesdag, ook toezichthouder bij zorgverzekeraar CZ, Alliade, Vilans en Meander-Prokino. 

Gerritjan Eggenkamp, partner bij Avedon Capital Partners, dat eerder dit jaar Detron en Zetacom bij elkaar bracht, en lid van de RvC, is verheugd over de komst van Donkervoort: “Met de komst van Kees wordt de RvC versterkt met veel bestuurlijke ervaring. Kees brengt daarbij veel kennis en ervaring mee op het gebied van zorg en ICT, wat voor Detron Zetacom Groep een belangrijk marktsegment is.”

Tom Tank, CEO van Detron Zetacom Groep: “Ik ben blij dat met de komst van Kees alle posities in de RvC zijn ingevuld en kijk uit naar een langdurige samenwerking met Kees en de overige leden van de RvC.”

Over Detron Zetacom Groep
Detron Zetacom Groep is dé onafhankelijke IT- & telecom-partner voor de zorg, industrie, overheid en zakelijke markt, met een sterke focus op de digitale werkplek, communicatieoplossingen én digitale zorgoplossingen. Detron Zetacom Groep helpt organisaties om werkprocessen, bereikbaarheid en samenwerking te verbeteren met slimme technologie. Bij Detron Zetacom Groep werken ruim 600 medewerkers vanuit acht locaties in Nederland.