Detron Zetacom Groep B.V. maakt bekend dat Dick Dompeling zijn taken als statutair directeur van Detron Zetacom Groep B.V. neerlegt en zal toetreden tot de Raad van Commissarissen van Detron Zetacom Groep B.V.

Dick’s positie als eindverantwoordelijk directeur van Zetacom wordt overgenomen door Olav van de Reijken. Olav is sinds twee jaar werkzaam bij Zetacom in de functie van CCO. 

Johan van Campen zal Dick opvolgen als COO binnen de directie van Detron Zetacom Groep B.V.  Johan is op dit moment werkzaam als operationeel directeur van Zetacom.

De overige leden van de 4-koppige directie van Detron Zetacom Groep B.V. zijn: Tom Tank (CEO), Emile Jongboer (CCO) en Mark Fait (CFO).

De Raad van Commissarissen van Detron Groep bestaat naast Dick uit Gerritjan Eggenkamp en Johan Taams. De functie van voorzitter van de Raad van Commissarissen wordt naar verwachting in de nabije toekomst ingevuld.

Tom Tank, CEO Detron Zetacom Groep: “Heel veel dank aan Dick voor zijn enorme daadkracht, energie en expertise waarmee hij Zetacom in de afgelopen 20 jaar tot het prachtige bedrijf heeft laten groeien dat het nu is. Zonder zijn kennis, ervaring en inzet zou de fusie tussen Zetacom en Detron van begin dit jaar ook niet zo succesvol zijn geweest als die nu is. Dick heeft gezorgd voor uitstekende opvolging. Daarmee is de kwaliteit en continuïteit van onze organisatie gewaarborgd. Als lid van de Raad van Commissarissen van Detron Zetacom Groep kunnen we gebruik blijven maken van Dick’s kwaliteiten.”

Dick Dompeling: “Na 20 jaar dagelijks actief te zijn geweest binnen de ICT & Healthcare, is het nu tijd voor een volgende stap, zowel voor mij als voor het bedrijf. Ik heb mijn werk altijd met heel veel plezier, inzet en passie gedaan. Er staat een prachtig bedrijf en het is goed dat anderen het van mij overnemen. Zij zullen dat op hun manier gaan doen en daarmee het bedrijf naar een volgende fase brengen. Ik zie uit naar mijn nieuwe rol als lid van de Raad van Commissarissen van Detron Zetacom Groep, waarmee ik op een andere wijze kan blijven bijdragen aan de verdere groei en bloei van ons bedrijf.”

De formalisering van het voorgaande zal deze maand worden afgerond.

Over Detron Zetacom Groep

Detron Zetacom is dé onafhankelijke IT- & telecom-partner voor de zorg, industrie, overheid en zakelijke markt. Detron Zetacom focust op de digitale werkplek, communicatieoplossingen én digitale zorgoplossingen. Detron Zetacom helpt organisaties om werkprocessen, bereikbaarheid en samenwerking te verbeteren met slimme technologie. Er werken ruim 600 medewerkers vanuit acht locaties in Nederland.