Veenendaal, 7 februari 2022 – Detron heeft op 4 februari 2022 Van Delen Telecom overgenomen. De overname is een logisch gevolg van de ambitie van Detron om stevig te groeien op het gebied van de (mobiele) digitale werkplek.

Van Delen is sinds jaar en dag een betrouwbare leverancier van mobiele en vaste telecomdiensten en levert naast deze oplossingen ook steeds vaker de digitale werkplek aan haar klanten.

De overname past naadloos bij de groeiambities van Detron. Tom Tank, CEO van Detron, over de transactie: “Wij zijn blij met deze overname. Juist in een markt waar mobiele werkplekoplossingen niet meer zijn weg te denken is dit een logische stap. Schaalgrootte zorgt voor onafhankelijkheid, efficiency en een compleet portfolio voor onze klanten. Door de overname heeft Van Delen de beschikking over een compleet portfolio aan diensten op het gebied van de digitale IT-werkplek. Daarmee kunnen de klanten van Van Delen nog beter ontzorgd worden in hun ICT-behoeftes. De ambities, gedrevenheid en de no-nonsense aanpak van Van Delen passen perfect bij het DNA van Detron”.