Detron is door het Wereld Natuur Fonds (WWF) gekozen als ICT partner voor de toekomst. De volledige IT-omgeving van WWF is inmiddels ‘as-is’ in beheer genomen. Vanuit hier wordt gestart met de uitrol naar en beheren en hosten van circa 250 Digitale Werkplekken waarmee medewerkers in de toekomst kunnen samenwerken en communiceren. De samenwerking is ingegaan per 1 januari 2021 en kent een looptijd van minimaal drie jaar.

Antonia Wildvank, IT Manager van het Wereld Natuur Fonds is verheugd over de samenwerking: “We hebben Detron niet alleen gekozen vanwege hun vernieuwende werkfilosofie. Detron heeft ook een enorm pluspunt voor ons vanwege de AI- learning tool die de medewerkers meeneemt in de verandering en meer zelfstandigheid geeft. En als laatste helpen ze actief mee om de kosten te verlagen. Deze baten kunnen we dan weer besteden aan ons belangrijkste doel, de natuur wereldwijd beschermen.”

Emile Jongboer, CCO van Detron, is trots om partner te zijn van WWF: “WWF is een vooraanstaande organisatie die zich inzet voor het behoud van bedreigde dieren en bescherming van de natuur. We zijn enthousiast dat we met de Detron Digitale Werkplek en het adoptieprogramma bij mogen dragen aan de digitale transformatie bij het WNF. In de samenwerking verzorgt Detron zowel de technische implementatie alsook het adoptieprogramma met als resultaat een veilige, moderne en toegankelijke werkplek”.

Over Detron

Detron is Nederlands grootste onafhankelijke ICT-dienstverlener van werkplekdiensten, (hybride) cloud- en infrastructuurdiensten, connectiviteit, security en (unified) communication-oplossingen. Detron is actief binnen alle sectoren, met ervaren teams. Detron geeft richting aan resultaat en ontzorgt opdrachtgevers door de regie over de ICT-omgeving over te nemen.

Over WWF

Het Wereld Natuur Fonds (WWF) is een van de grootste internationale natuurbeschermingsorganisaties. We streven ernaar de prachtige rijkdom aan dier- en plantensoorten op aarde te beschermen. Samen met anderen willen we een wereld tot stand brengen waarin mens en natuur in harmonie leven. Kijk voor meer informatie over onze projecten op: www.wwf.nl