Newsroom

Ontdek de toekomst van communicatie en samenwerken

Veel bedrijven willen overstappen van Skype for Business naar Microsoft Teams. In de recent vernieuwde demoruimte van Detron in Veenendaal ontdek je hoe je dit kan integreren binnen je team en organisatie.

Meer weten? Neem contact op met Chahin

Chahin Ousaid, Accountmanager
T: 06- 14964243
LinkedIn

Wie de overstap wil maken naar Microsoft Teams, wil natuurlijk graag weten hoe dit er in de praktijk uit gaat zien en hoe je er als organisatie naartoe kunt groeien. Hiervoor heeft Detron een demoruimte gecreëerd Geïnteresseerden kunnen hier de mogelijkheden ontdekken en daadwerkelijk zelf ervaren. Detron heeft veel ervaring met verschillende businesscases in de industrie, healthcare en overheid en begrijpt de uitdagingen die hier spelen.

Hoe werkt het?

Een Unified Communication-specialist van Detron geeft een presentatie en demonstreert de verschillende producten. Bezoekers kunnen vervolgens zélf aan de slag gaan om de nieuwste communicatie- en samenwerkingsmogelijkheden te ervaren. Producten die gedemonstreerd worden, zijn o.a. Microsoft, Skype for Business en Mitel. Hiermee is van alles mogelijk: bellen, chatten, e-mailen, whatsappen en vergaderen, maar ook schermen delen en de beschikbaarheid van collega’s of externen checken.

Wat is er te zien?

De demoruimte is voorzien van de laatste communicatieoplossingen, van o.a. Microsoft, Anywhere365, CC4Skype en Mitel. Ontdek bijvoorbeeld:

  • De mogelijkheden van telefonie in combinatie met Skype for Business 2019 en de transitie naar Microsoft Teams;
  • De laatst beschikbare hybride Mitel Microsoft plug-ins;
  • De laatst beschikbare Mitel UC-oplossingen;
  • Omnichannel contactcenter-mogelijkheden van o.a. Mitel, Anywhere365 en CC4Skype.


Bezoek de demoruimte

Heb je interesse in de nieuwe mogelijkheden van samenwerken en communicatie? Breng dan zeker een bezoekje aan de nieuwe demoruimte van Detron. Neem contact op met Mohamed Taybi via 06-18751059 of vul het formulier in.

Demoaanvraag