Er zijn 3 nieuwe producten beschikbaar in de Jabra Evolve2 productlijn: de Jabra Evolve2 65 Flex, de Jabra Evolve 2 55 en Jabra Evolve2 50. Deze nieuwe headsets zijn nóg beter geoptimaliseerd voor het hybride werken. Ontdek hieronder de verschillen. 

Jabra Evolve2 65 Flex

De Jabra Evolve2 65 Flex is super makkelijk om overal mee naar toe te nemen doordat de headset inklapbaar is. Ten opzichte van de Jabra Evolve2 65 neemt hij veel minder plek in beslag in als je deze mee wilt nemen *in je tas. Met behulp van de nieuwe discrete microfoon maak je gebruik van de best-in-class hybride Noicecancelling-microfoon tijdens vergaderingen. Waar je je ook bevindt, het omgevingsgeluid wordt nu nog beter weg gefilterd. Heb je geen vergaderingen meer? Of wil je even ontspannen en onderweg in het openbaar vervoer luisteren naar muziek? Klik dan de microfoon weg. Deze vernieuwde discrete microfoon is dan echt zo goed als niet meer zichtbaar.

Naar de webshop

Jabra Evolve 2 55

De Jabra Evolve2 55: met deze headset ben je nog beter afgesloten wanneer je je in een luidruchtige omgeving bevindt. Zoals een hotel lobby, een vliegveld of waar je dan ook maar hybride aan het werkt bent. Met behulp van Active Noise Cancellation, Premium geluidskwaliteit en een vernieuwde pasvorm kan jij optimaal presteren en ben je nog productiever.

Naar de webshop

Jabra Evolve2 50

Met de Jabra Evolve2 50 ben je verzekerd van verbeterde premium geluidskwaliteit en pasvorm. Ben jij op zoek naar een headset die je nooit hoeft op te laden? Kies voor jouw hybride werkers dan voor de Jabra Evolve2 50. De vernieuwde draagstijl en Jabra Air Comfort technology zullen jouw medewerkers zeker weten te waarderen.

Al deze nieuwe headsets zijn vanaf vandaag te bestellen in de webshop van Detron. Wil je meer weten over Jabra of over een digitale werkplek en unified communications voor jouw organisatie? Neem dan contact op met Ronald Magendans via het telefoonnummer 088-4460000 of via ronald.magendans@detron.nl.

Naar de webshop

Whitepaper: ‘Unified Communications binnen de digital workspace’

Binnen digitale werkplekken draait het vooral om optimaal samenwerkende en soepel communicerende medewerkers. Unified Communications, kortweg UC, is dan ook niet meer weg te denken uit de digitale werkplek. Maar wat is Unified Communication nu eigenlijk? Wat heb je eraan? En wat kun je er allemaal mee? 

Download hier het gratis whitepaper ‘Unified Communications binnen de digital workspace’:

Download de UC whitepaper