De beste bibliotheek ter wereld staat niet in de V.S., Brazilië, Noorwegen of Singapore, maar gewoon in het Noord-Hollandse Den Helder en heet School 7. Detron is er dan ook bijzonder trots op om voor deze vooruitstrevende organisatie aan de slag te gaan.

Tijdens het IFLA congres in Kuala Lumpur liet School 7 de andere kanshebbers Austin Central Library (V.S.), Villa-Lobos Park (Bra), de Deichman Biblo Toyen (No) en de openbare bibliotheek van Tampine (Sin) achter zich.

Detron is sinds afgelopen zomer de nieuwe IT-dienstverlener van School 7, winnaar van de Public Library of the Year Award 2018. Op dit moment is Detron bezig met het vernieuwen van de werkplekken en de implementatie van Office 365. Daarbij is nieuwe hardware geleverd en worden datacenterdiensten voor School 7 opgezet. Detron hoopt dat de nieuwe werkplekken eraan gaan bijdragen dat School 7 in de toekomst minimaal net zo succesvol is als afgelopen jaar. In ieder geval zorgt de nieuwe hardware en de implementatie van Office 365 ervoor, dat de medewerkers van School 7 slimmer dan ooit kunnen (samen)werken.