De vakjury heeft 31 voordrachten in de categorie Service Integrator beoordeeld. Deze zijn beoordeeld op het onderscheidende vermogen van de leverancier, het onderscheidende vermogen van het product en wat het bedrijf bijzonder maakt.

De algemene jury van de Computable Awards 2020 heeft Detron genomineerd naar aanleiding van door Detron gewonnen Europese aanbesteding IWR2019|VoIP-Centrales Mitel van De Rijksoverheid onder regie van de Categorie ICT Werkomgeving Rijk (IWR).

De aanbesteding betrof de opvolger van Overeenkomst VoIP-centrales OT2010. Deze aanbesteding won Detron al in 2012 en is steeds door de Rijksoverheid verlengd tot de maximale periode die eind maart 2020 eindigde. De nieuwe overeenkomst ging in op 30 maart 2020. De overeenkomst heeft een looptijd voor onbepaalde tijd, hetgeen een primeur is binnen het speelveld van ICT-aanbestedingen van de Rijksoverheid.

Naast de dienstverlening die de overheid van Detron krijgt, zet het bedrijf ook vol in op ontwikkeling voor wat betreft de nieuwe werkplek. Een soepele migratie in het tempo van de klant is hierbij, naast technologische innovatie, een belangrijk aandachtspunt. Dit maakt een verantwoorde overgang naar nieuwe communicatiemogelijkheden tussen overheden onderling en overheden met burgers mogelijk”.

Het persbericht over de aanbesteding IWR2019|VoIPCentrales Mitel lees je hier.

Emile Jongboer, CCO bij Detron benadrukt trots te zijn op de nominatie. “We zijn vereerd om door Computable genomineerd te worden in de categorie Service Integrator. We weten te onderscheiden door innovatieve, gespecialiseerde oplossingen en services waarbij we altijd de klant centraal stellen.  De samenwerking tussen Detron en Mitel is uitstekend waardoor we beiden nog beter in staat zijn de klant te bedienen.

Het stemproces

De Computable Awards zijn jaarlijks terugkerende ICT-prijzen die worden toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich in het afgelopen jaar nadrukkelijk wisten te onderscheiden. De uiteindelijke winnaar in een bepaalde categorie wordt bepaald op basis van de vakjury en publieksstemmen. Je kunt jouw publieksstem hier uitbrengen tot en met 1 november 2020.

Anderen genomineerden in de categorie Service Integrator zijn: Atos, CGI, Cegeka, Curvature, ilionx, Incentro, OGD ict-diensten, Pink Elephant en PQR.