Detron behaalt de 31e plek in de Computable Career Guide 2021. Deze score kent een flinke stijging ten opzichte van de vorige keer, toen Detron de 69e plek behaalde. Detron scoort het beste op het onderdeel ‘bedrijfscultuur’. De Computable Career Guide biedt jaarlijkse ranglijsten met de populairste ICT-werkgevers onder zowel ICT-bedrijven als niet-ICT-organisaties en een overzicht van de beste ICT-opleiders van Nederland.

Net als in voorgaande jaren is Detron weer op allerlei verschillende zaken beoordeeld, zoals werkzaamheden en verantwoordelijkheden, waardering voor de prestaties, scholingsmogelijkheden, bedrijfscultuur, et cetera. In de Computable Career Guide 2021 is er – naast de standaard zaken – ook aandacht voor zaken als mobiliteit, privacy, innovatie, diversiteit/inclusie, maatschappelijke betrokkenheid, vitaliteit en gezondheid.

Detron is actief in verschillende branches. Met een tweede plaats in de branche 5G & Telecom en een derde plaats in de branche IT-servicemanagement, toont Detron aan een échte branchespecialist te zijn waar mensen dus graag willen werken. Daarnaast staat Detron in de Top 10 van de branches Telecom (4e), Industrie (8e), Accountancy (5e) Handel/Groothandel (7e) en Detachering en Recruitment (8e).  

We scoren het beste op het onderdeel bedrijfscultuur, die gekenmerkt wordt door betrokkenheid, gezelligheid en oog voor onze medewerkers en klanten.

Marije Eduard - HR director

Marije Eduard, HR director bij Detron: “We zijn heel trots op deze prestatie, zeker na het harde werk van de afgelopen twee jaar. We scoren het beste op het onderdeel bedrijfscultuur, die gekenmerkt wordt door betrokkenheid, gezelligheid en oog voor onze medewerkers en klanten. Wegens corona moesten we dat op een andere manier invullen door onder andere: maandelijkse Teamsmeetings door managementdirectie en ook door het aanbieden van online events. Hierdoor wisten we onze medewerkers betrokken te houden met de organisatie en met elkaar. Dat blijkt uit het feit dat we op plek 25 zijn geëindigd in de categorie ‘ Coronatoppers’. Kortom: een mooie stijging om op voort te borduren. Volgend jaar streven we naar een plek binnen de Top 20”.

Is Detron dé nieuwe stap voor jou?

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!

Bekijk onze vacatures