Met ingang van 1 januari 2021 wordt Detron Lifecycle Services, onderdeel van Detron ICT verzelfstandigd. Het bedrijf gaat verder onder de naam Bluetron. Bluetron zal als een onafhankelijke en zelfstandige organisatie haar herkenbaarheid in de markt vergroten waardoor zij haar groeiambities nog beter kan verwezenlijken.

Directie en aandeelhouders zien een grote opportunity voor de product lifecycle services van Bluetron. De verzelfstandiging faciliteert deze groeimogelijkheden.

Anthony Droppert, CEO bij Bluetron: “Ik ben erg blij met de verzelfstandiging. Wij kunnen nu veel meer focus aanbrengen op onze corebusiness en deze doorontwikkelen. Klanten zullen dit ook merken: een betere en bredere dienstverlening. Begin 2021 komen we met een nieuwe website, www.bluetron.nl, en zullen we ook op marketing- en salesgebied van ons laten horen met onze nieuwe naam en identiteit.”

Volgens Tom Tank, CEO van Detron, is de verzelfstandiging van Bluetron een logische stap. Detron heeft zich ontwikkeld naar een managed services provider op het gebied van de digitale werkplek. De activiteiten van Bluetron dreigden daardoor te weinig aandacht te krijgen. Door de verzelfstandiging, waarmee begin dit jaar is begonnen, wordt dit voorkomen, aldus Tank. Tank zegt ook veel vertrouwen te hebben in de organisatie van Bluetron om deze activiteiten zelfstandig succesvol verder uit te bouwen.

Over Detron ICT Groep

Detron is een onafhankelijke ICT-dienstverlener voor de healthcare, industrie, overheid en zakelijke dienstverlening en leverancier van werkplekdiensten, (hybride) cloud- en infrastructuurdiensten, connectiviteit, security en (unified) communication-oplossingen. Detron geeft richting aan resultaat en ontzorgt opdrachtgevers door de regie over de ICT-omgeving over te nemen.

Over Bluetron

Bluetron is door de jaren heen een alom gerespecteerde hightech partner geworden. Bluetron biedt oplossingen in elke fase van de productlevenscyclus van bedrijfskritische componenten. Bluetron gelooft dat slim ontwerp, maximalisatie van de levenscyclus, hergebruik en recycling van bedrijfskritische componenten bijdraagt aan de winstgevendheid van elk bedrijf.

Met ruim 40 jaar kennis en ervaring in reparatie, reverse logistics, product lifecycle management en refurbishment is Bluetron in staat te adviseren hoe bedrijfskritische componenten het beste kunnen worden ontworpen en gebouwd om een optimale levenscyclus te realiseren.

Circulariteit en optimaal gebruik van bestaande middelen staan centraal in onze dienstverlening. Succesvol ondernemen, met respect voor het milieu, leidt tot betere resultaten voor onze eigen organisatie, onze klanten en last but not least voor de samenleving als geheel.

Bezoek de website