De ontwikkelingen op het gebied van ICT gaan de laatste jaren steeds sneller. Ook de eisen die gebruikers stellen aan hedendaagse ICT-oplossingen gaan steeds verder. Thuiswerken en cloud-oplossingen zijn bijvoorbeeld ontwikkelingen die niet meer zijn weg te denken uit ons dagelijks leven. Ze zorgen dat we efficiënter en prettiger kunnen samenwerken én ze ondersteunen de groei van je mkb-bedrijf. Niet in de laatste plaats omdat digitale werkplekoplossingen flexibel mee kunnen bewegen met de ontwikkelingen van je mkb-bedrijf. Wil je meer weten over schaalbare ICT-oplossingen voor het mkb? Wij vertellen je er meer over!

Minder kosten voor aanschaf en onderhoud

Een digitale werkplek – ook wel digital workspace of moderne werkplek genoemd – is een gepersonaliseerde cloud-based webportal waarin je al je applicaties, data en werkprocessen laat samenkomen. Omdat een digitale werkplek in de cloud draait, hoef je geen fysieke servers aan te schaffen. Dat scheelt in zowel eenmalige kosten als in kosten voor onderhoud. Met een digitale werkplek betaal je als bedrijf dan ook een vast maandelijks bedrag per werkplek om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten uit de cloud. Het geld dat je hiermee bespaart, kun je in de expansie van je bedrijf steken.

Laat je mkb ICT-oplossingen schaalbaar meegroeien

Bij Detron bieden we een ICT-oplossing voor het mkb aan onder de naam Detron Digital Workspace. De voordelen van deze digitale werkplek zijn legio. Zo is deze digitale werkplekoplossing vanaf ieder device veilig benaderbaar. Of je nu onderweg bent naar een klant of vanaf huis werkt, doordat de digitale werkplek volledig cloud-based is, kunnen je medewerkers altijd en overal bij hun bestanden en applicaties. Daarnaast is de Detron Digital Workspace een gestandaardiseerde ICT-oplossing op basis van Microsoft-technologie, die gemakkelijk en flexibel met je organisatie meegroeit. Ga je uitbreiden of juist (tijdelijk) krimpen? Deze ICT-oplossing voor het mkb heeft de mogelijkheid om te kiezen voor schaalbaarheid, waardoor je niet betaalt voor licenties die niet gebruikt worden.

Investeren in IT-security voor mkb: niet nodig

De kosten van IT-security kunnen voor een mkb’er behoorlijk in de papieren lopen. Met de Detron Digital Workspace is dit een hele zorg minder. IT-beveiliging voor mkb is namelijk een geïntegreerd en fundamenteel onderdeel van de Detron Digital Workspace. Denk aan de bescherming tegen phishing, spoofing en schadelijke links. Ook biedt de Detron Digital Workspace de mogelijkheid van een passwordmanager. Dit is een gecentraliseerde en goed beveiligde ‘safe’ om wachtwoorden op te slaan. De applicatie detecteert gelekte wachtwoorden en bevat tevens een gratis privéabonnement voor iedere gebruiker.

Mkb ICT-oplossing: communicatie en telefonie

IT is inmiddels uitgegroeid tot ICT, waarbij de C voor communicatie staat. Ook op dit gebied biedt de Detron Digital Workspace veel voordelen, dankzij slimme combinaties van innovatieve technologieën. Communiceren én samenwerken (chatten, documenten of informatie raadplegen en delen in Microsoft Teams) komen in de digitale werkplek namelijk op efficiënte wijze samen. Hierdoor kunnen je medewerkers jouw klanten sneller en beter helpen. Denk aan bellen via Microsoft Teams naar vaste en mobiele nummers als vervanging van je huidige telefooncentrale. Maar ook aan alles op het gebied van mobiele abonnementen, vast en mobiel internet, glasvezelverbindingen en managed WiFi. Door samen te werken met een ervaren ICT-partner, zorg je voor efficiënte en schaalbare mkb ICT-oplossingen die de groei van je mkb-bedrijf optimaal kunnen ondersteunen!

Whitepaper: ‘Alles wat je wilt weten over de digitale werkplek voor het mkb’

De wijze waarop we met elkaar samenwerken in het mkb is de afgelopen jaren flink veranderd. Door allerlei oorzaken is thuiswerken, hybride werken of werken op een andere locatie dan (uitsluitend) op kantoor de norm geworden: het nieuwe normaal. Dit zorgt enerzijds voor een nieuwe dynamiek op het gebied van samenwerken, mobiliteit en werkprivébalans. Anderzijds brengt deze nieuwe manier van werken ook flink wat uitdagingen met zich mee. Uitdagingen die je met een goede digitale werkplek het hoofd kunt bieden.

Wil je meer weten over een digitale werkplek voor jouw mkb-bedrijf? Download dan het whitepaper:

Download de whitepaper