De vakjury heeft de vele voordrachten in de categorie Telecom Innovator of the Year beoordeeld en een definitieve lijst van vijf genomineerden opgesteld. Deze zijn beoordeeld op welke telecomaanbieders zich het beste onderscheiden met voice- en/of dataconnectiviteitsdiensten.

Detron is genomineerd naar aanleiding van het Unified en Intelligent Communication product Detron Connect 365. Een provider onafhankelijke cloud telefonie oplossing waarmee organisaties in eigen tempo kunt migreren naar bijvoorbeeld Microsoft Teams en Mitel MiCloud Flex.

Detron is gespecialiseerd in ICT-oplossingen om mensen op afstand te laten communiceren en samenwerken. De ICT-dienstverlener levert (hybride) clouddiensten en oplossingen voor werkplekmanagement, connectivity, IT-security en (unified) communications, toepassingen die in het coronajaar 2020 populairder zijn dan ooit. Omdat eindgebruikers niet langer willen investeren in verouderde platformen die onvoldoende aansluiten bij hun behoeften, was en is Detron vooral succesvol met de steeds vaker gewenste integratie van telefonie in Microsoft Teams. Detron ontving in september 2020 binnen het Microsoft One-partnerprogramma de Co-Sell Ready-status voor de dienst Detron Connect 365, een provideronafhankelijke cloudvoice-oplossing om diensten als Microsoft Teams en Mitel MiCloud Flex te koppelen”.

Emile Jongboer, CCO bij Detron: “We zijn erg trots dat we middels Detron Connect 365 in de top 5 van best onderscheidende telecomaanbieders terecht zijn gekomen. Dankzij onze volledig provider onafhankelijke cloud telefonie oplossing Detron Connect 365 zijn wij in staat om organisaties te migreren naar hun favoriete clouddienst zoals o.a. Microsoft Teams. Detron Connect 365 sluit daarom naadloos aan bij onze rol als onafhankelijke ICT-dienstverlener en laten daardoor mensen en organisaties met relevante ICT-oplossingen efficiënt samenwerken en optimaal presteren”.

Het stemproces

Het stemproces voor de zesde editie van de Dutch IT-channel Awards is gestart! De uiteindelijke winnaar in wordt bepaald op basis van de vakjury en publieksstemmen. Je kunt jouw publieksstem hier uitbrengen tot en met 1 maart 2021. Je kunt één stem uitbrengen per categorie met je mailadres waarvoor je een bevestigingsmail ontvangt. Vergeet niet om je stem te bevestigen. Alleen bevestigde stemmen tellen mee. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen? Check dan je spambox.

Anderen genomineerden in de categorie ‘Telecom Innovator of the Year’ zijn: Cisco, Colt Technology Services, Xelion en Zoom.