Het aantal kleine vergaderruimtes groeit enorm. Omdat we steeds flexibeler met elkaar samenwerken, bijvoorbeeld met mensen buiten de organisatie, is er meer noodzaak voor video. Maar hoe implementeer je video in een kleine ruimte met hoge kwaliteit tegen een goede prijs? De Polycom Studio is de oplossing voor organisaties. Zo heb je een conferenceroom in een handomdraai.

De Polycom Studio is een krachtige USB video bar speciaal ontworpen voor kleine ruimtes waar al een scherm aanwezig is. De bar is daarmee uitermate geschikt voor huddle rooms. Dat zijn vergaderruimten waar mensen gepland, maar ook ad-hoc samenzitten en samenwerken met mensen op andere locaties. Dit gebeurt via Unified Communication oplossingen.

Handig in gebruik

Eenvoudig te verbinden

De Polycom Studio is een krachtige USB video bar. Je verbindt eenvoudig met behulp van een USB-kabel. In een seconde heb je toegang tot functies als het traceren van de spreker en noiseblock zodat vergaderingen als een echte persoonlijke ervaring aanvoelen. Automatische framing van de groep zorgt ervoor dat de camera automatisch inzoomt op degene die spreekt. Je hebt een goed shot van de groep of een close-up van degene die spreekt. Dit geeft een natuurlijke ervaring.

Compatible met alle applicaties die USB audio en video ondersteunen

De USB video bar beschikt over een intelligente camera en geïntegreerde soundbar. Het apparaat is compatible met alle applicaties die USB audio en video ondersteunen, waaronder Microsoft Teams, Skype voor Business, Zoom, GoToMeeting, Cisco Webex en nog meer.

Van alle gemakken voorzien

Hoort en begrijpt ieder woord

De zes ingebouwde richtmicrofoons zorgen ervoor dat alle deelnemers luid en duidelijk worden gehoord. De gepatenteerde NoiseBlock- en Acoustic Fence- technologieën verminderen hinder door omgevingslawaai. De automatische luidsprekertracking richt zich op degene die aan het woord is en zoomt in op de spreker met een gezichtsveld van 120 graden. Met 4K- resolutie en vijf keer elektronische zoom biedt Polycom Studio hoogstaande kwaliteit. Een videovergadering brengt nu dezelfde ervaring als een fysieke samenwerkingssessie.

Eenvoudig te beheren

De Polycom Studio is eenvoudig centraal te beheren en maakt draadloos verbinding met een bedrijfsnetwerk. Software-updates en instellingen kunnen overal worden gewijzigd en bijgewerkt. Tevens is de Polycom Studio samen met andere Polycom-apparaten eenvoudig via de cloud te beheren. Dit kan met de Polycom Device Management Service for Enterprise of op locatie met Polycom RealPresence Resource Manager. Uiteraard helpen wij je graag met de uitleg en service.

De oplossing voor efficïent samenwerken

De Polycom Soundbar is de betaalbare oplossing voor elke organisatie die worstelt met het inschakelen van video in kleine vergaderruimtes of op zoek is naar een oplossing die eenvoudig kan worden geïntegreerd met een willekeurig videoplatform. Een bestaande vergaderruimte wordt in een handomdraai een volwaardige conference room.

Vraag een gratis demo aan

Klinkt goed? Je bent van harte welkom in onze demoruimte in Veenendaal. Uiteraard kunnen we ook bij jou langskomen voor een demonstratie.