Van Delen Telecom zal na hun 25-jarige bestaan, vanaf april 2023 verder gaan als Detron. Na de overname vorig jaar, is de naamswijziging een logische vervolgstap in de integratie. Door de overname kunnen wij u nog beter van dienst zijn door een groter portfolio aan diensten op het gebied van de digitale IT-werkplek en telefonie aan te kunnen bieden.

Voor u als klant verandert er niets en wordt de bestaande dienstverlening gecontinueerd. Het adres, de postbusnummers, telefoonnummers en bankrekeningnummers blijven ongewijzigd. Hetzelfde geldt voor uw contactpersoon; deze blijft ook dezelfde als voorheen.

Over Detron

Detron is dé onafhankelijke IT- & telecom-partner met 425 medewerkers en een focus op de digitale werkplek, inclusief de achterliggende infrastructuur, connectiviteit en security. Detron heeft haar hoofdkantoor in Veenendaal en vestigingen in Raamsdonksveer, Heerlen en Barneveld.

Meer informatie

Heeft u interesse in een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden die Detron voor uw organisatie heeft? Neem dan contact op met uw contactpersoon of bel naar: 0342 – 22 44 44.