Apple heeft Detron de Authorised Reseller status toegekend. De onafhankelijke IT- & telecom-partner is hiermee aangesloten bij de selecte wereldwijde groep van partners die rechtstreeks toegang heeft tot de producten en diensten van Apple.

Dit betekent onder andere dat Detron nu toegang heeft tot het Device Enrollment Program (DEP) van Apple, waardoor Detron in staat is om een Apple-device volledig gecontroleerd uit te rollen met alle voordelen op het vlak van gebruiksgemak en security. Verder biedt de samenwerking met Apple Detron de mogelijkheid om klanten optimaal van dienst te zijn in hun digitale transformatie.

Detron heeft deze partnerstatus mede te danken aan de wijze waarop het bedrijf de markt benadert. “Dit partnership toont aan dat Apple ziet dat Detron, in tegenstelling tot veel van zijn concurrenten, klanten volledig ontzorgt als het gaat om de vaste én mobiele werkplek”, aldus Ronald Knoop, CCO van Detron. “Met onze dienst In Control bieden wij klanten een gestandaardiseerde dienst aan voor het beheer van alle gangbare endpoints. Deze unieke combinatie van support, beheer en logistiek bieden wij ook aan op het volledige Apple-portfolio, wat zorgt voor een optimale user experience en verlichting van de beheerlasten.”

Daarnaast worden de Detron-medewerkers intensief getraind door Apple en hebben ze toegang tot een enorme kennisbank. Knoop: “Hierdoor lopen onze medewerkers voorop in kennis en kunnen we onze klanten nog beter adviseren bij het gebruik van Apple-oplossingen. Daar zijn wij erg trots op.”

Ronald Knoop: “We zijn dé partij als het gaat om de moderne werkplek. Deze status toont aan dat we dit ook zijn voor de Apple-werkplek. En met onze In Control dienstverlening maken we het voor de markt nu nog aantrekkelijker om voor een geweldig device van Apple te kiezen.”