’s-Hertogenbosch, 19 december 2011 – Vol enthousiasme en inspiratie hebben Detron en 2e2 Nederland de overname afgerond van twee onderdelen van 2e2 Nederland, te weten 2e2 Integration & Services en 2e2 Skilled Resourcing, door Detron, Nederlands grootste onafhankelijke zakelijke IT & telecom dienstverlener voor het MKB en de midzakelijke markt.

Krachtige samenwerking

De overgenomen activiteiten zullen worden ondergebracht in de nieuwe divisie Detron ICT Solutions. Door de overname van de twee 2e2 onderdelen ontstaat binnen Detron een krachtige samenwerking op het gebied van ICT-oplossingen, die klanten dezelfde, zo niet een nog betere dienstverlening aanbiedt. Bij de overname zijn 93 werknemers betrokken die allen van 2e2 overgaan naar Detron. Door de overname neemt Detron’s omzet toe met meer dan EUR 10 miljoen.

Sterke groei

George Banken, CEO van Detron: ”Detron is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Van een productgeoriënteerde ICT dienstverlener, is Detron getransformeerd tot een specialist op het gebied van managed ICT services. De activiteiten van 2e2 Nederland sluiten hier goed op aan. Deze overname verstevigt wederom onze positie in de markt en biedt bovendien de klanten van 2e2 continuïteit en een breder pakket dienstverlening.”

In goede handen

Henk van Kranen, CEO van 2e2 Nederland: “We zijn zeer tevreden met deze transactie. Detron heeft zich de laatste jaren ontwikkeld als een sterke speler in de Nederlandse ICT-markt. Onze klanten zullen verzekerd zijn van een optimale dienstverlening tegen scherpe prijzen. Daarnaast zullen onze werknemers in zeer goede handen zijn. Deze overname biedt ook voor hen grotere ontplooiingsmogelijkheden.”