Bibliotheek | Detron

Bij Detron vinden wij kennis delen belangrijk, daarom delen wij graag onze kennis met jou.

Onderzoeksrapport | IT-beveiliging

Onderzoeksrapport: IT-beveiliging door de ogen van de eindgebruiker

Onderzoeksbureau Multiscope onderzocht in opdracht van Detron de perceptie van medewerkers ten aanzien van het IT-securitybeleid. Lees in dit rapport de uitkomsten.

Download Onderzoeksrapport oktober 2017 | Onderzoek: IT-beveiliging

10 tips voor een overstap naar de cloud

Start verstandig, maak gebruik van onze tips.

Een verhuizing naar de cloud is niet zomaar geregeld, maar vraagt denkwerk en planning. Heb je bijvoorbeeld nagedacht over de back-up van cruciale organisatiedata, juridische verplichtingen én de acceptatie van de techniek door je collega’s? Is het antwoord nee? Lees dan de whitepaper ’10 tips voor een overstap naar de cloud’ en bereid je zo goed mogelijk voor.

Whitepaper aanvragen   juli 2017 | Whitepaper: Cloud services

De meest gestelde cloud vragen

Een must read FAQ voor iedereen die start met de cloud

Wij leveren alweer enkele jaren cloud maatwerk. Een mooi moment om de ervaringen van onze 400 ICT-experts te delen. Daarom hebben we de beste tips, meest voorkomende problemen én meest gestelde vragen voor je gebundeld in een overzichtelijke whitepaper. Verplichte kost voor iedereen die een deel van zijn ICT-huishouding wil verplaatsen naar de cloud.

Whitepaper aanvragen    Mei 2017 | Whitepaper: Cloud services

Cloud First

Voorbij de hype: wat kun je nu echt met de cloud?

Cloud is niet de beloofde totaaloplossing voor kantoorautomatisering, maar heeft zich inmiddels wel bewezen als waardevolle aanvullende dienst voor de werkplek. Ons advies: stap over met beleid en stel jezelf eerst de vraag: wat willen we bereiken met de cloud? Wij helpen je alvast aan inspiratie via de gratis whitepaper cloud first. Een genuanceerd verhaal over de (on)mogelijkheden van de cloud.

Whitepaper aanvragen   Maart 2017 | Whitepaper: Cloud services

Cloud Back-up

De definitieve gids over cloud back-up

Eenvoudig in gebruik en ideaal om je meest belangrijke organisatiedata te borgen op een goed beveiligde locatie. Toch zijn er ook bij cloud back-up een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Heb je bijvoorbeeld al nagedacht over wetgeving en kosten? Voor de zekerheid hebben we alle ‘need to know’ informatie over cloud back-up verzameld in een whitepaper. Nu met uitgebreide checklist.

Whitepaper aanvragen   Januari 2017 | Whitepaper: Cloud services

Hyperconverged

Leer alles over de nieuwste trend op server gebied

Neem opslagcapaciteit, rekenkracht en een netwerk, voeg een virtualisatielaag toe en overgiet alles met een sausje van intelligente software. Het resultaat: een mini-datacenter in een doos. Klinkt complex, maar in werkelijkheid zijn hyperconverged systemen een laagdrempelige en onderhoudsarme alles-in-een oplossing voor servercapaciteit. Meer weten? Lees dan de Hyperconverged whitepaper.

Download Whitepaper   September 2016 | Whitepaper: Datacenter services

Telecom Management

Haal het maximale uit je mobiele apparaten

Je collega’s werken steeds mobieler. Goed beheer van mobiele apparaten is hierdoor cruciaal. Welke devices gebruik je en hoe vind je een goede balans tussen veiligheid, vrijheid en kosten? Wij helpen je op weg met de Whitepaper Telecom Management. Inclusief handige tips. Wist je bijvoorbeeld dat je tot 25% kunt besparen op telefoniekosten als je je collega’s informeert over hun verbruik?

Download Whitepaper   juli 2016 | Whitepaper: Telefonie services